БЕТОНЯР «КИЇВМІСЬКБУД» НАГОРОДЖЕНИЙ ОРДЕНОМ «ЗА ЗАСЛУГИ»

Високою державною нагородою відзначена праця молодого бетоняра ТОВ «Ягуар» (ПАТ «ХК «Київміськбуд») Івана Шкварніцького

Івану Шкварніцькому лише 33 роки. Небагатослівний і сором’язливий, він аж ніяк не хоче розповідати, за  що держава відзначила його високою нагородою – орденом «За заслуги» ІІІ ступеню.

А заслуги – великі. Зокрема, в ході будівництва житлового комплексу у мікрорайоні Позняки, 4-а у Дарницькому районі бетонярам ТОВ «Ягуар» (ПАТ «ХК»Київміськбуд») вдалось виконати роботи  за рекордно короткий час – при високій якості, було влаштовано понад 2156 кубічних метрів монолітних фундаментів, що на 50 % перевищило денну норму виробітку і дозволило на 12 днів із випередженням графіка, завершити нульовий цикл робіт.

БЕТОНЯР «КИЇВМІСЬКБУД» НАГОРОДЖЕНИЙ ОРДЕНОМ «ЗА ЗАСЛУГИ»

Цей метод успішно використовувався і при реставрації  сходів до пам’ятника Магдебурзькому праву у Подільському районі, який відновили в рекордно короткі терміни – за 3 місяці.

Іван Шкварніцький працює на будівництві 13 років, багато уваги приділяє вивченню та впровадженню в практику передового вітчизняного та зарубіжного досвіду. А ще, активно пропагує престижність будівельної професії.

«У мене двоє дітей, – розповідає Іван, – не знаю, чи виростуть з них будівельники, але ремонт нам з дружиною вони вже допомагали робити. Можу сказати, що зводити будинки, школи, дитсадки – це найкраща робота на землі. Кожна будівля – твій особистий пам’ятник, ну і людська вдячність».

БЕТОНЯР «КИЇВМІСЬКБУД» НАГОРОДЖЕНИЙ ОРДЕНОМ «ЗА ЗАСЛУГИ»

9 серпня Україна вшановуватиме будівельників, а Холдингова компанія «Київміськбуд» принагідно відсвяткує своє 60-річчя. Високу державну нагороду Іван Шкварніцький отримає напередодні. Хочеться побажати усім нам  таких будівельників, які вірять в професію і знають, якщо кожен на своєму робочому місці зробить все можливе, наша країна дійсно зміниться, і стане справжньою європейською державою.