ЯКИМ БУДЕ НОВИЙ ЖК НА ГОРЛІВСЬКІЙ

У Дарницькому районі Холдингова компанія зводить новий 26-поверховий житловий комплекс

На перетині вул. Вірменської та Горлівської, в місці з розвиненою соціальною і комерційною інфраструктурою, «Київміськбуд» веде роботи над зведенням нового житлового комплексу.

ЯКИМ БУДЕ НОВИЙ ЖК НА ГОРЛІВСЬКІЙ

 

Це 26-поверховий монолітно-каркасний будинок. Частину 1-го та 2-го поверхів першої секції новобудови займатимуть нежитлові приміщення, на верхніх – 25- 26 поверхах – будуть дворівневі квартири. У житловому комплексі запроектовані квартири на будь-який смак і можливості. Від 30 кв.м однокімнатні, до 123 кв.м у дворівневій п’ятикімнатній. На початковому етапі будівництва діє гнучка система знижок. При повній оплаті помешкання площею понад 35 кв.м можна зекономити до 15%, на житло меншого метражу знижка становить 5%. Якщо ви інвестуєте половину суми вартості квартири, то за таких умов знижки складатимуть 7,5% і 2,5% відповідно. Введення в експлуатацію заплановане на ІІ квартал 2017 року.

ЯКИМ БУДЕ НОВИЙ ЖК НА ГОРЛІВСЬКІЙ

ЯКИМ БУДЕ НОВИЙ ЖК НА ГОРЛІВСЬКІЙ

 

 

Новий житловий комплекс має гарне розташування. Дорога до станцій метро «Вирлиця» і «Бориспільська» займає не більше 10 хвилин від новобудови. В зоні пішохідної доступності — супермаркети «АТБ» та «Сільпо», стадіон та територія Київського Інституту Національного Університету «Одеська юридична академія». Недалеко від житлового комплексу, що будується,  одне з найулюбленіших місць відпочинку мешканців Харківського масиву — Парк Партизанської Слави.

ЯКИМ БУДЕ НОВИЙ ЖК НА ГОРЛІВСЬКІЙ

ЯКИМ БУДЕ НОВИЙ ЖК НА ГОРЛІВСЬКІЙ

 

 

Батьки не матимуть проблем із влаштуванням дітей у дитячі садочки і школи. Поруч — ліцей «Інтелект», школи №10 та №113, дитячий садок. Трохи далі – гімназія №237, спеціалізована школа №255 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного напряму, спеціалізована школа «Тріумф» із поглибленим вивченням англійської мови; державні дитячі садки: «Оберіг», «Лісова казка», «Росинка», «Колосок», а також № 696, №774, №59 та №99, приватні садочки: «Щасливе дитинство», «Тріумф», «Місце, де діти щасливі».

Якщо вас зацікавив наш новий об’єкти, телефонуйте: (044) 280-90-11. Не упустіть можливість купити нову квартиру зі знижкою, адже вартість квадратного метру зростатиме з кожним зведеним поверхом.