«КИЇВМІСЬКБУД» – ЛІДЕР БУДІВЕЛЬНОГО РИНКУ УКРАЇНИ.

Друга всеукраїнська Премія Конфедерації будівельників України назвала переможців IBUILD UKRAINE.

Конфедерація будівельників України та портал 3Doma.ua провели Другу всеукраїнську Премію IBuild Ukraine. Провідні будівельні компанії України змагалися в 14 номінаціях за право називатися кращими. Експертна рада з числа незалежних і компетентних учасників ринку визначила первинний список номінантів. Цілий місяць, з 15 січня до 15 лютого, кожен відвідувач порталу 3Doma.ua міг проголосувати за свого номінанта. За ходом голосування, щоб уникнути фальсифікацій, уважно стежили організатори премії. Паралельно голосування проводила і Експертна Рада. Переможців визначили за результатами он-лайн голосування і голосування Експертної Ради.
19 лютого в урочистій обстановці кращим із кращих були вручені нагороди і пам’ятні дипломи.
ПАТ «ХК «Київміськбуд» отримав найбільшу кількість Кришталевих цеглин і дипломів.

«КИЇВМІСЬКБУД» - ЛІДЕР БУДІВЕЛЬНОГО РИНКУ УКРАЇНИ.

За результатами он-лайн голосування Холдингову компанію назвали переможцем у номінаціях – «Генпідрядник року» (1410 голосів), «Надійний забудовник» (1781 голос) і «Кращий учасник програми доступного житла» (2807 голосів).
За результатами голосування Експертної Ради в номінаціях наші місця розподілилися наступним чином: Генпідрядник року – 2 місце, Надійний забудовник – 3 місце і, звичайно ж, безперечний переможець в номінації Кращий учасник програми доступне житло – 1 місце.

«КИЇВМІСЬКБУД» - ЛІДЕР БУДІВЕЛЬНОГО РИНКУ УКРАЇНИ.

Подякувавши засновників премії за виявлену увагу і високу оцінку діяльності компанії, віце-президент ПАТ «ХК «Київміськбуд» Аркадій Бондарев зазначив, що надійність найстарішого будівельного холдингу підтверджена більш ніж піввіковою роботою на ринку нерухомості України.
«І за весь цей час у “Київміськбуду” не було жодного недобудованого об’єкту, а інакше нам, як ми і обіцяли в разі невдачі, довелося б з’їсти свої каски і цеглу», – підкреслив він.
У 2013 році «Київміськбуд» буде нарощувати обсяги будівництва, – сказав Аркадій Бондарев. До введення в експлуатацію заплановано більше 260 тис.кв.м житла, а також 5 об’єктів офісного типу та торговельно-побутових центрів, 3 спортивно-оздоровчих комплекси, сучасну загальноосвітню школу, укомплектовану новітнім обладнанням, багаторівневі автостоянки та підземні паркінги.

«КИЇВМІСЬКБУД» - ЛІДЕР БУДІВЕЛЬНОГО РИНКУ УКРАЇНИ.

А ось абсолютна перемога в номінації Кращий учасник програми доступного житла не стала для Компанії несподіванкою. Будівельний холдинг підтримує житлові ініціативи Президента України з перших днів. Як повідомила віце-президент ПАТ «ХК «Київміськбуд» Світлана Новохацька: «У 2012 році на програми по забезпеченню громадян доступними квадратами холдинг передав 468 квартир, укладено 311 договорів на покупку житла в будинках холдингу, з них 170 – за програмою “Здешевлення вартості іпотечних кредитів для населення”  та 141 договір – за програмою “70 на 30 “. «Київміськбуд» буде і далі підтримувати будь-які державні житлові ініціативи, спрямовані на вирішення «квартирного питання», який є одним із найбільш складних і болючих для нашої країни», – підкреслила вона.