«КИЇВМІСЬКБУД» ВИЗНАНО КРАЩИМ СЕРЕД КОМПАНІЙ, ЩО ЗВОДЯТЬ БУДИНКИ ДЛЯ ДОСТУПНОГО ЖИТЛА.

          Держфонд сприяння житловому молодіжному будівництву, який реалізує державні програми забезпечення житлом населення України, склав список найбільш активних забудовників, що зводять доступне житло.

Найбільш успішними Фонд назвав 11 забудовників, які у 2013 році брали участь в житлових держпрограмах. ПАТ «ХК «Київміськбуд» на першій позиції.

За даними Держфонду впродовж  2013 року в рамках житлових держпрограм  громадяни придбали 3394 квартири на загальну суму 786,7 млн. гривень, з яких минулоріч надано 2 154 позик на суму 501,4 млн. гривень.

«КИЇВМІСЬКБУД» ВИЗНАНО КРАЩИМ СЕРЕД КОМПАНІЙ, ЩО ЗВОДЯТЬ БУДИНКИ ДЛЯ ДОСТУПНОГО ЖИТЛА.         Холдингова компанія «Київміськбуд» минулого року передала для участі в програмах Доступного житла  335 квартир загальною площею 23 909,09 кв.м. Укладено 206 договорів на загальну суму 114,3 млн грн. Із них 135 угод за програмою «Здешевлення вартості іпотечних кредитів для населення»  і 71 договір за програмою «70/30». Загалом за час дії державних житлових програм Холдингова компанія «Київміськбуд» передала для реалізації до Іпотечного центру у Києві та Київській області 1 386 квартир. Це восьма частина від усієї кількості квартир, переданих населенню в рамках програм по всій території Україні.

 Як зазначив Віце-президент ПАТ «ХК «Київміськбуд» Олександр Мороз, компанія прийняла рішення цьогоріч збільшити кількість квартир, що реалізуються в рамках житлових держпрограм.

«У 2014 році Міжвідомчою комісією Мінрегіону визначено 305 об’єктів житла, в яких громадяни можуть придбати «доступні квадрати». Це понад  9 300 квартир. У свою чергу «Київміськбуд» збільшує минулорічну цифру у 2,5 рази. На сьогоднішній день компанія пропонує інвесторам квартири в будинках по вул. Гарматній, на проспекті Возз’єднання, Академіка Глушкова, у 3-х будинках по вул. Обухівській, та у будинках  секцій Г і Д нового мікрорайону Позняки-4а», – сказав він.

Вся інформація щодо умов участі у державних програмах Доступного житла зібрана у нас на сайті www.kyivmiskbud.ua  в разделе «КИЇВМІСЬКБУД» ВИЗНАНО КРАЩИМ СЕРЕД КОМПАНІЙ, ЩО ЗВОДЯТЬ БУДИНКИ ДЛЯ ДОСТУПНОГО ЖИТЛА.

Також, наші спеціалісти готові  проконсультувати та відповісти на усі ваші питання. Звертайтесь  у відділ супроводу державних програм ПАТ «ХК «Київміськбуд» за адресою: м. Київ, вул. Суворова, 4/6 тел. (044) 280-32-74 та в Іпотечний центр в Києві та Київській області за адресою: м. Київ, вул. М. Кривоноса, 2-А, 3 корп. 4 поверх,  (050) 413-85-35  Єфременко Вероніка Сергіївна.