«КИЇВМІСЬКБУД» ЗА ДОПОМОГОЮ СИСТЕМИ IT- ENTERPRISE ОПТИМІЗУЄ СОБІВАРТІСТЬ КВАДРАТНИХ МЕТРІВ.

«КИЇВМІСЬКБУД» ЗА ДОПОМОГОЮ СИСТЕМИ IT- ENTERPRISE ОПТИМІЗУЄ СОБІВАРТІСТЬ КВАДРАТНИХ МЕТРІВ.

        “Київміськбуд” оцінює реальну управлінську собівартість об’єктів будівництва за допомогою Корпоративної системи IT-Enterprise в режимі реального часу.

Одним із важливих факторів, що допомагає Холдингу не просто успішно конкурувати, але і тривалий час утримувати лідерські позиції на ринку, є сучасний підхід керівництва до управління ключовими бізнес – процесами, зокрема, правильне управління доходами та витратами холдингу протягом усього періоду будівництва об’єктів.

«Будівництво – це, як правило, довгострокові проекти, – говорить Віце-президент ПАТ«ХК «Київміськбуд» Олександр Мороз. – Дуже складно оперативно оцінити розмір понесених витрат і порівняти їх зі ступенем готовності об’єкта будівництва. Виходячи з цього, ми ініціювали проект із довгостроковим фінансовим управлінням доходами та витратами в системі IT- Enterprise, тому що це допоможе нам оцінювати реальну управлінську собівартість об’єкта будівництва як планову, так і фактичну, бачити прибутковість кожного з об’єктів, і, як наслідок, управляти вартістю квадратних метрів».

Проект «Довгострокове фінансове управління» у системі IT- Enterprise спрямований на досягнення наступних цілей:

•        Оперативне управління собівартістю об’єктів будівництва.

•        Планування та перепланування бюджетів в реальному масштабі часу , скорочення часу формування бюджетів.

•       Отримання детальної, обґрунтованої, достовірної інформації по надходженнях (доходами) і видатках для управління підприємством.

•        Інформаційний взаємозв’язок із бізнес-процесами логістики, оперативного фінансового управління, бухгалтерського обліку.

•        Формування єдиного інформаційного простору, єдиних засобів розробки, єдиної платформи роботи користувачів.

«КИЇВМІСЬКБУД» ЗА ДОПОМОГОЮ СИСТЕМИ IT- ENTERPRISE ОПТИМІЗУЄ СОБІВАРТІСТЬ КВАДРАТНИХ МЕТРІВ.

«Наш досвід показує, що кожному власнику або керівнику підприємства необхідно не тільки знати рентабельність свого бізнесу, а й мати інструменти управління рентабельністю, – вважає генеральний директор корпорації «Інформаційні технології» Олег Щербатенко . – Спільно з керівництвом холдингу «Київміськбуд» було прийнято рішення про запуск проекту IT- Enterprise з довгострокового фінансового управління . Ми ретельно і відповідально підійшли до реалізації даного проекту – оперативно завершили конфігурування і перевели проект на стадію введення в експлуатацію. У результаті впровадження керівництво має можливість практично миттєво керувати прибутковістю як всього бізнесу в цілому, так і кожного об’єкта будівництва».

Слід зазначити, що проект «Довгострокове фінансове управління» є черговим етапом оптимізації бізнес-процесів найбільшого будівельного холдингу України.

На сьогоднішній день в Компанії за допомогою IT- Enterprisе діють бізнес-процеси з управління закупівлями і забезпеченням об’єктів будівництва, фінансами, контрактно-договірною діяльністю, діловодством, розрахунком заробітної плати і персоналом, бухгалтерським та податковим обліком.