«КИЇВМІСЬКБУД» ВИМАГАЄ СПРОСТУВАТИ НЕПРАВДИВУ ІНФОРМАЦІЮ.

До уваги громадськості та ЗМІ!

        24 травня 2013 року на сайті Прокуратури міста Києва з’явилась неправдива інформація, що зашкоджує діловій репутації ПАТ «ХК «Київміськбуд».
В ній йдеться про те, що Господарський суд міста Києва начеб то постановив  стягнути з Холдингової компанії «Київміськбуд» 11 тис. грн збитків за самовільне використання підземних вод. При цьому вказано, що Київська природоохоронна прокуратура позивалась до Відкритого акціонерного товариства «Спеціалізоване будівельно-монтажне управління ХК «Київміськбуд».
Доводимо до Вашого відома, що підприємство з такою назвою в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій Україні не існує.
Жодного позову до ПАТ «ХК «Київміськбуд» пред’явлено не було.
Відкрите акціонерне  товариство «Спеціалізоване будівельно-монтажне управління» є окремою юридичною особою, за дії якої Компанія не відповідає.
«Київміськбуд» звернувся до Прокуратури міста Києва з вимогою визнати помилку і спростувати неправдиву інформацію, що розміщена на сайті.
Також, нагадуємо, якщо у Вас виникають питання щодо діяльності ПАТ «ХК «Київміськбуд», звертайте до головного офісу  компанії за адресою: м. Київ, вул. Суворова 4/6, або за телефоном: (044) 280-62-62, також відповідь Ви можете отримати у письмовій формі, звернувшись із запитом на E-mail:press@kyivmiskbud.ua