КИЇВСЬКА ТПП ВІДЗНАЧИЛА «КИЇВМІСЬКБУД»

Президія Київської торгово-промислової палати нагородила Холдингову компанію Почесним дипломом

Відзнака ПАТ «ХК «Київміськбуду» вручена за активну діяльність по сприянню та розвитку програмних та статутних завдань Київської торгово-промислової палати та з нагоди 60-річчя.

КИЇВСЬКА ТПП ВІДЗНАЧИЛА «КИЇВМІСЬКБУД»

Холдингову компанію і Київську ТПП пов’язують довгі роки плідної співпраці. З 2003 року «Київміськбуд» є дійсним членом Палати. За цей час відбулись численні зустрічі і конференції, на яких підприємці з усіх регіонів України, а також зарубіжні партнери могли обмінятися досвідом, заснувати нові форми співробітництва та визначити нові напрямки бізнес-місій.

Минулого року Віце-президент «Київміськбуду» Степан Кударенко був одноголосно обраний членами організації Головою комітету у галузі будівництва та виробництва будівельних матеріалів. Саме він і приймав Почесний диплом для будівельників.

КИЇВСЬКА ТПП ВІДЗНАЧИЛА «КИЇВМІСЬКБУД»

«Мені дуже приємно було передати всьому колективу «Київміськбуду» цю відзнаку. Вона заслужена багаторічною працею нашої компанії на благо міста і людей. Навіть сьогодні, в складних економічних умовах, завдяки співпраці з Київською торгово-промисловою палатою, ми активно сприяємо розвиткові національної економіки, будуючи нове житло для людей, підтримуючи вітчизняних виробників, адже більша частина матеріалів, які використовують будівельники – українські. Також, нам вдається активно підтримувати дієві відносини з місцевими органами державної виконавчої влади та освоювати нові форми співробітництва із зарубіжними партнерами», – зазначив Степан Кударенко.

Він подякував всій Президії Київської торгово-промислової палати і особисто її президенту Миколі Засульському за Почесну грамоту і завірив у тому, що і подальша співпраця одного з найбільших забудовників Києва і організації буде продовжуватись на такому ж високому і плідному рівні.