НА ОБУХІВСЬКІЙ ВІДКРИТО ВІДДІЛ ПРОДАЖУ

Відтепер купити квартиру на Обухівській можна безпосередньо поряд із будівництвом

Для зручності покупців ПАТ «ХК «Київміськбуд» відкрив новий відділ продажу по вул. Антонова-Овсієнка, 4-а. Відтепер обрати бажану квартиру та перевірити хід будівництва об’єкта інвестори зможуть в одному місці.

НА ОБУХІВСЬКІЙ ВІДКРИТО ВІДДІЛ ПРОДАЖУ

Цього разу у «Київміськбуді» пішли на експеримент – відділ продажу вирішили створити у вигляді шоу-рума. Тобто, менеджери зустрічають інвесторів у вже готовій квартирі.  Як говорить фахівець відділу продажу Єлизавета Лацько, людям цікаво подивитись, як можна облаштувати майбутню квартиру – коридор, кухню студію, ванну кімнату.

На Обухівській «Київміськбуд» вже ввів в експлуатацію три яскравих 24-поверхівки, наразі триває будівництво ще двох нових будинків. У вже введених в експлуатацію будинках  залишились однокімнатні квартири площею 58 кв м, та двокімнатні площею 60 м кв. У будинках, що саме зводяться, площа квартир на будь-який смак і достаток – тут помешкання  від 25 кв метрів аж до дворівневих апартаментів  площею до 106 квадратів.

НА ОБУХІВСЬКІЙ ВІДКРИТО ВІДДІЛ ПРОДАЖУ

Є у комплексі пропозиції і для бізнесу – приміщення під крамнички та офіси, адже на перших поверхах повинні бути і аптека, і магазини, і відділення банків.

Будинки розташовані на березі озера у затишній зеленій зоні столиці. До метро, як свідчать менеджери відділу продажу, їхати хвилин 8 на громадському транспорті, або 15 – 17 хвилин пішки.

Відділ продажів працюватиме з 9 до 19 години у робочі дні, та з 10 до 17 години у суботу. Записатись на консультацію та дізнатись первинну інформацію можна за телефоном (044) 280-90-11.