ПОСТРАЖДАЛІ ВІД “ЕЛІТА-ЦЕНТРУ” ОТРИМАЮТЬ КВАРТИРИ НА ГАРМАТНІЙ.

У наступному році за адресою вул. Гарматна, 39-Г, кілька родин, які постраждалі у афері з “Елітою-центр”, отримають квартири. Як пояснив перший Віце-президент “Київміськбуду” Сергій Соловей, Холдинг взяв на себе зобов’язання забезпечити квартирами українців, що постраждали у афері з “Еліта-центр”.
“Афера з “Еліта-центр”, від  якої постраждали невинні люди, завдала неабиякої шкоди іміджу усієї будівельної галузі. Довіра до галузі тільки зараз починає відновлюватись. Ми, як Холдинг, маємо інструменти та можливості допомогти, тому і взялися за це: частину від збудованих по вул. Гарматна, 39-Г квартир, ми передамо місту для забезпечення житлом постраждалих інвесторів. Вже наступного року “Київміськбуд” планує ввести в експлуатацію цей будинок, в якому будуть квартири і для «елітівців». Наразі будівництво у розпалі і ми, як відповідальний забудовник,  дотримуємося всіх технологій, будівельних норм та вимог законодавства”, – пояснив С.Соловей.
Він також додав, що Холдинг має усі необхідні документи на будівництво, зокрема Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у м. Києві 23 серпня 2012 року надала дозвіл на будівництво. Відповідно до документів, земельна ділянка належить КП “Київське інвестиційне агентство”, яке уклало з ХК “Київміськбуд” договори на передачу функцій замовника з будівництва житлових будинків для постраждалих від афери з “Еліта-центр”.

ПОСТРАЖДАЛІ ВІД "ЕЛІТА-ЦЕНТРУ" ОТРИМАЮТЬ КВАРТИРИ НА ГАРМАТНІЙ.