ПРАВЛІННЯ ПАТ «ХК «КИЇВМІСЬКБУД» ВІТАЄ ЮРИСТІВ КОМПАНІЇ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ.

Шановні колеги-юристи!

Щиро вітаємо Вас із професійним святом — Днем юриста!

         Бути юристом – почесно і відповідально. Сьогодні немає такої сфери діяльності, державного органу чи підприємства, які б обходилися без консультації юриста. Щодня до правників за порадою та допомогою звертаються тисячі громадян. Ваш вибір професії – це вибір шляху відповідальності, справедливості, відданості, цілеспрямованості. Виконуючи свої службові обов’язки і відгукуючись на поклик серця, Ви самовіддано стоїте на захисті прав і свобод, гарантованих Основним Законом України. За це, в наш складний час, на Вашу адресу лунають заслужені слова подяки. Вам вдячні ті, хто відчув на собі людяність, чесність, порядність служителів Феміди.
У цей святковий день  слід відмітити, що Ваші фахові знання, професійна майстерність, творчий підхід та інтелектуальний потенціал відповідають вимогам нашої доби та є запорукою стабільної діяльності й розвитку нашої Компанії, гарантією її впевненого поступу вперед.
Щиро поздоровляємо Вас зі  святом, бажаємо міцного здоров’я, життєвої наснаги,  успіхів у всіх Ваших справах, кар’єрного зростання і матеріального благополуччя.
Нехай  чисте сумління і власна гідність супроводжують Вас на професійному шляху, а тепло, щирість, віра і любов — у родинному житті.

 

З повагою, 
Правління ПАТ «ХК «Київміськбуд»
і весь трудовий колектив

ПРАВЛІННЯ ПАТ «ХК «КИЇВМІСЬКБУД» ВІТАЄ ЮРИСТІВ КОМПАНІЇ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ.