З ЛЮБОВ’Ю ДО ДІТЕЙ, НА РАДІСТЬ БАТЬКАМ

       14 родин придбали квартири за допомогою додаткової знижки, яку «Київміськбуд» запровадив до Міжнародного дня захисту дітей.

       За умовами акції, саме 1 червня до вже встановленої знижки на квартири, які реалізує компанія, додавалася знижка, відповідно до кількості дітей в сім’ї (за умови 100% оплати об’єкту нерухомості та надання відповідних документів).

     За результатами проведеної акції 14 родин стали щасливими володарями нового житла. Найбільш популярним виявився житловий комплекс, що будується на вул. Каховській. У ньому придбали 8 квартир. А також 3 квартири у житлових будинках між  вул. Новомостицька – вул. Замковецька, по 1 в будинках по вул.Лейпцизькій,13, Глибочицькій, 43 (ж/б 2) та пров. Коломийському, 6.

З ЛЮБОВ’Ю ДО ДІТЕЙ, НА РАДІСТЬ БАТЬКАМ

       За словами директора Департаменту продажу та маркетингу Тетяни Маркової, такі одноденні акції – гарна нагода зробити вирішальний крок для купівлі нового житла, а забудовникам відчути себе трохи чарівниками.  

       «Найбільшою додатковою знижкою, якою скористалися покупці, стала знижка у  3%. Такими умовами  придбання скористалися три сім’ї, які виховують троє дітей. Так, до прикладу, трикімнатну квартиру у житловому будинку № 5, по вул.Каховська,60, (ІІ черга будівництва), загальною площею 79,00 кв.м, придбала сім’я зі знижкою 18%.  Покупець — пані Лариса була вдячна Компанії за таку акцію, адже в сім’ї двоє діток-інвалідів, а придбання квартири — було недосяжною мрією», – зазначила Тетяна Маркова.

       Наразі у Компанії майже на всі об’єкти діють програми лояльності. Також на сьогоднішній день можна скористатися розстрочкою від забудовника або іпотечним займом у трьох банках-партнерах, з якими співпрацює «Київміськбуд».

З ЛЮБОВ’Ю ДО ДІТЕЙ, НА РАДІСТЬ БАТЬКАМ