СОЛОДКІ ЦІНИ НА КВАРТИРИ У ЖК «МЕДОВИЙ»

        Один із нових проектів «Київміськбуду» –  житловий комплекс «Медовий» стає доступнішим. Цінова пропозиція на житло у цьому ЖК є однією із найбільш привабливих у Києві. Вартість квадратного метра стартує від 14 760 грн! У разі повної оплати вартості квартири, клієнт отримує 10% знижку. Половинна оплата гарантує 5% знижку на житло.

медовый медовий ЖК цены

        ЖК «Медовий» розташований по вул. П.Радченка, 27-29. Комплекс складатиметься із двох односекційних «свічок» та однієї 7-секційної новобудови. Зараз у наявності ще є квартири абсолютно різних метражів та планувань. Маленькі метражі для студентів, молодих родин або з метою подальшого бізнесу; великі – для родин або людей, що люблять простір. У ЖК «Медовий» кожен знайде те, що потрібно саме йому!

СОЛОДКІ ЦІНИ НА КВАРТИРИ У ЖК «МЕДОВИЙ»

СОЛОДКІ ЦІНИ НА КВАРТИРИ У ЖК «МЕДОВИЙ»

        Житловий комплекс розташований у Солом’янському районі столиці, поряд з озером та парковою зоною. Неподалік станції метро «Васильківська» та «Деміївська». Поряд із комплексом – розвинена мережа громадського транспорту, в кілометровій зоні розташовується Севастопольська площа, яка має чудове транспортне сполучення майже з усіма районами Києва. На автомобілі від центру міста до вулиці Петра Радченка, 27-29 можна дістатися за 20 хвилин.

        У безпосередній близькості від комплексу розташовуються дитячі садки № 32, № 41, ліцей №144 ім. Ващенка, гімназія №318 «Мілленіум», школа №121, Київський електромеханічний коледж, Національна академія внутрішніх справ України (НАВС), Київський національний університет будівництва і архітектури (КНУБА). Поруч є продуктовий магазин, супермаркет «Novus», поліклініка та Інститут кардіології ім. Академіка М.Д. Стражеска.

СОЛОДКІ ЦІНИ НА КВАРТИРИ У ЖК «МЕДОВИЙ»

        Більш детальну інформацію щодо купівлі нерухомості у ЖК «Медовий», а також можливості купівлі житла на умовах іпотечного кредитування та інших програм, можна дізнатись у відділі продажу: (044) 280 90 11; вул. М.Омеляновича-Павленка (раніше Суворова), 4/6.