ВІДТЕПЕР ЩЕ БІЛЬШЕ КВАРТИР У «MANHATTAN CITY»!

«Київміськбуд» оголошує продаж нерухомості у будинках № 2 та 3 житлового комплексу «Manhattan City». Важливо, що кожна із черг вже знаходиться в активному будівництві, і досягає приблизно 10 поверху.

ВІДТЕПЕР ЩЕ БІЛЬШЕ КВАРТИР У «MANHATTAN CITY»!

 Приємним бонусом для клієнтів стане 20% знижка, яку «Київміськбуд» гарантує у разі повної оплати вартості. Зважаючи, що на початкових етапах продажу у наявності ще є квартири абсолютно різних планувань, кожен може обрати  саме свою.

ВІДТЕПЕР ЩЕ БІЛЬШЕ КВАРТИР У «MANHATTAN CITY»!

«Manhattan city» стане одним із найбільш унікальних житлових комплексів міста. Об’єднанні стилобатом три сучасні новобудови із навісними фасадами, що створюватимуть ілюзію руху, формуватимуть осередок стилю та респектабельності столиці. Панорамні вікна відкриватимуть мешканцям комплексу  види на центральну частину столиці. Всередині «Manhattan city» – це високий рівень безпеки та комфорту. А різноманітне планування квартир дасть максимальний простір для здійснення найсміливіших мрій у пошуках ідеального житла.

ВІДТЕПЕР ЩЕ БІЛЬШЕ КВАРТИР У «MANHATTAN CITY»!

Придбати квартири у ЖК «Manhattan City» можна на зручних для покупця умовах: повною оплатою, у розстрочку або кредит. Подивитися на власні очі, як зводиться київський Манхеттен можна безпосередньо у відділі продажу, що розташований на перетині проспекту Перемоги і вул. Борщагівської.  Довідки за телефоном: (044) 280 90 11.