УКРАЇНСЬКИМ БУДІВЕЛЬНИКАМ ЗАПРОПОНУВАЛИ ШВЕЙЦАРСЬКИЙ ДОСВІД

     У Києві відбувся Швейцарській будівельний інноваційний форум, основною метою якого було поширення швейцарського досвіду розвитку якісного, ефективного, безпечного та прозорого будівельного бізнесу.

ПАТ «ХК «Київміськбуд»на форумі представив заступник директора Департаменту закупівель Георгій Зубко. На його думку, подібні заходи дозволяють не відставати від світових інновацій та тримати руку на «будівельному пульсі».

УКРАЇНСЬКИМ БУДІВЕЛЬНИКАМ ЗАПРОПОНУВАЛИ ШВЕЙЦАРСЬКИЙ ДОСВІД

«Київміськбуд», як лідер будівельного ринку не тільки в Києві, а й в цілому в Україні, не стоїть на місці. Ми завжди шукаємо нових партнерів, впроваджуємо нові технології. З урахуванням відмови від російських товарів ми шукаємо альтернативних виробників, тому для нас цей форум є черговою можливістю подивитися, що пропонує сьогодні світ, – розповів Георгій Зубко. – На форумі були представлені європейські компанії-виробники матеріалів і устаткування. Ми дізналися не лише про нові компанії, але і про те, що відомі компанії-виробники впроваджують і пропонують нові технології, актуальні на сьогоднішній день».

Форум був корисний не лише будівельникам, як кінцевому споживачу в цілому, але й українським виробникам, які мають змогу взяти на озброєння ті технології, які використовуються сьогодні західними компаніями при виробництві свого обладнання.

   За словами президента Конфедерації будівельників України Лева Парцхаладзе, який представив огляд будівельної галузі, український ринок житлової, офісної, промислової та логістичної нерухомості має великий потенціал. Завдяки спрощенню дозвільної системи вітчизняна будівельна галузь має хороші перспективи.

Захід пройшов за участі високих та поважних гостей – представників Швейцарського посольства в Україні, Київської міської державної адміністрації (КМДА), Конфедерації будівельників України (КБУ), топ-менеджменту швейцарських та українських будівельних компаній.