У «КИЇВМІСЬКБУДІ» ТРИВАЄ РОЗПРОДАЖ ПАРКІНГІВ

У Холдинговій компанії «Київміськбуд» триває грандіозний розпродає паркінгів. Деякі машиномісця можна придбати на надзвичайно вигідних умовах – зі знижкою до 40%.

У «КИЇВМІСЬКБУДІ» ТРИВАЄ РОЗПРОДАЖ ПАРКІНГІВ

За словами заступника директора з питань реалізації нерухомості Департаменту продажу та маркетингу «Київміськбуду» Андрія Мачковського, із запровадженням акції паркінги почали розлітатись як гарячі пиріжки.

«Знижки на машиномісця діють із 1 листопада і маю сказати, що попит на такі квадратні метри за цей час зріс в кілька разів. Як правило, це покупці, що вже придбали у нас квартири, і тепер мають змогу купити «житло» і для автомобіля. Бувають випадки, коли люди викупляють одразу кілька десятків машиномісць. Ймовірно, для бізнесу.

У «КИЇВМІСЬКБУДІ» ТРИВАЄ РОЗПРОДАЖ ПАРКІНГІВ

В цілому, зараз у продажу є достатньо пропозицій, аби кожен бажаючий міг зберігати автівку у хороших умовах, не «відкопуючи» її ранками зі сніжного замету. Проте, купують активно, тож якщо хтось планує таке придбання, раджу поквапитись», – зазначив Андрій Мачковський.

Детальну інформацію щодо купівлі машиномісця та знижок на кожен конкретний паркінг радо нададуть у відділі продажу: (044) 280 90 11. Не зволікайте, адже ваша автівка також хоче зимувати у теплі!