У КОЛЕКТИВІ «КИЇВМІСЬКБУДУ» ЗНОВУ ВТРАТА. НА 92 РОЦІ ПІШЛА З ЖИТТЯ ІРИНА ТРОХИМІВНА НІЖИНСЬКА, УЧАСНИК БОЙОВИХ ДІЙ, ВЕТЕРАН ВЕЛИКОЇ ВІТЧИЗНЯНОЇ ВІЙНИ.

У КОЛЕКТИВІ «КИЇВМІСЬКБУДУ» ЗНОВУ ВТРАТА. НА 92 РОЦІ ПІШЛА З ЖИТТЯ ІРИНА ТРОХИМІВНА НІЖИНСЬКА, УЧАСНИК БОЙОВИХ ДІЙ, ВЕТЕРАН ВЕЛИКОЇ ВІТЧИЗНЯНОЇ ВІЙНИ.          У колективі «Київміськбуду» знову втрата. На 92 році пішла з життя Ірина Трохимівна Ніжинська, учасник бойових дій, ветеран Великої Вітчизняної війни.
Тут її любили і поважали всі. Знали, що на долю Ірини Трохимівни випали нелегкі випробування. Пережила неволю, зовсім молодою дівчиною була відправлена на примусові роботи до Німеччини. А коли повернулась, довго звикала до мирного життя. Разом з усіма відбудовувала Київ. Працювала у пекарні, потім у воєнторзі, а вже після виходу на пенсію прийшла у «Київміськбуд» простою прибиральницею. Дуже цінував Ірину Трохимівну Володимир Аврумович Поляченко, за порядок у його кабінеті відповідала саме вона. 66 років – саме стільки складав загальний трудовий стаж Ірини Трохимівни. За свою роботу неодноразово була відзначена медалями і подяками, серед яких медаль «Ветеран праці» та ювілейні медалі до річниці Великої Перемоги.
Світла пам’ять про чисту працьовиту людину назавжди залишиться з нами. Спочивайте з миром, Ірино Трохимівно. Щирі співчуття від усього колективу дітям і онукам.