У СОЛОМ’ЯНСЬКОМУ РАЙОНІ ЗРОСТЕ ДВІ БАГАТОПОВЕРХІВКИ.

   На місці гуртожитків по вул. Освіти, 16 і 16а  у Солом’янському районі столиці «Київміськбуд» зведе два нових багатоповерхових будинки на 340 комфортних сучасних квартир.

«Київміськбуд» підготував гарну новину для тих, хто хотів би оселитися у Солом’янському районі Києва. По вулиці Освіти, 16 і 16а  готується майданчик під будівництво двох односекційних 25-ти поверхівок.  Вони з’являться на місці двох гуртожитків, зведених ще у середині минулого сторіччя. Ділянка під будівництво першого будинку вже практично готова.

У СОЛОМ’ЯНСЬКОМУ РАЙОНІ ЗРОСТЕ ДВІ БАГАТОПОВЕРХІВКИ.

Будівельники укріплюють фундамент, на даний час забито пробний кущ паль. Їх глибина – 25,5 метрів. На початку березня буде розпочато сам процес будівництва. Будинки каркасно-монолітні з  утепленим фасадом, вбудованими нежитловими приміщенням та паркінгом. Сумарна кількість квартир – 340 (172 квартири у першому будинку і 168 у другому).

Солом’янський район один із найбільш комфортних і тихих районів столиці. У безпосередній близькості від житлового комплексу магазини «Novus» і «Сільпо», поліклініка № 2, МПО «Медбуд», дитсадок № 55, школа № 144 та № 69, спеціалізована школа № 43 «Грааль», спеціалізована школа «Надія», Київський національний університет будівництва і архітектури, Національна академія оборони України та  Національна академія МВС України.

У СОЛОМ’ЯНСЬКОМУ РАЙОНІ ЗРОСТЕ ДВІ БАГАТОПОВЕРХІВКИ.

Першу «свічку» холдингова компанія «Київміськбуд» планує ввести в експлуатацію в липні 2015-го року. В якості і зручності чергового об’єкту забудовник переконаний.