ВОЛОДИМИР СЛОНЧАК ВІДЗВІТУВАВ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ РОБОТИ НАГЛЯДОВОЇ РАДИ

Під час позачергових Загальних зборів акціонерів Голова Наглядової ради Володимир Слончак розповів про те, що вже зробив за час своєї роботи та чим займається зараз контролюючий орган «Київміськбуду».

 Володимир Слончак  нагадав, що свої повноваження Наглядова рада отримала з метою представництва інтересів територіальної громади Києва, та була обрана Загальними зборами акціонерів від 30 квітня 2015 року.

«За цей невеликий проміжок часу з моменту нашої співпраці з Правлінням Компанії, це лише 3 місяці, ми провели 15 засідань. Члени Наглядової ради активно вникають у діяльність «Київміськбуду» і мені приємно відзначити, що всі наші засідання проходять у режимі конструктивного діалогу. Ми, як представники інтересів громади Києва, зацікавлені у прозорій і відкритій роботі компанії, яка є єдиною в столиці компанією, що справно щороку виплачує дивіденди акціонерам і місту, – підкреслив Володимир Слончак. –  Протягом звітного часу Наглядова рада, згідно своїх повноважень,  затверджувала подані Правлінням холдингової компанії ініціативи та рішення, а також дала низку доручень, які, на нашу думку,  сприятимуть максимально ефективній роботі компанії. Хочу наголосити, що жодна наша рекомендація не була проігнорована, керівництво Компанії суворо дотримується Статутних норм».

ВОЛОДИМИР СЛОНЧАК ВІДЗВІТУВАВ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ РОБОТИ НАГЛЯДОВОЇ РАДИ

Аби довести, що фінансова діяльність компанії ведеться згідно чинного законодавства, Наглядової радою  було ініційоване проведення аудиту фінансової звітності компанії за 2014 рік.

«Головним питанням, із яким нам надавались повноваження, було проведення аудиту. На сьогодні цю перевірку вже проводить ПрАТ «КПМГ Аудит», що входить до так званої «Великої четвірки» аудиторських компаній. Це міжнародно-визнані аудитори, перевірка яких дає найбільш точні результати. Більше того, компанія, яку перевіряють, абсолютно ніяким чином не може вплинути на ці висновки, тож очікується, що вони будуть прозорими», – зазначив Володимир Слончак.

Також Володимир Слончак довів до відома акціонерів, що окрім аудиту фінансової звітності, Наглядовою радою ініційована перевірка правомірності відчуження або зменшення пакетів акцій, що належали «Київміськбуду», попереднім керівництвом Холдингу.  Цю перевірку також проводитиме одна з аудиторських компаній «Великої четвірки», відповідне доручення на її обрання вже є.

«Таким чином,  ми діємо відповідно до положення про Наглядову раду Публічного акціонерного товариства «Холдингова компанія «Київміськбуд» та в межах чинного законодавства, виключно у інтересах територіальної громади Києва», – підсумував Володимир Слончак, зазначивши, що Наглядова рада завжди готова до конструктивного діалогу.

ВОЛОДИМИР СЛОНЧАК ВІДЗВІТУВАВ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ РОБОТИ НАГЛЯДОВОЇ РАДИ