ВІДТЕПЕР 7% ІПОТЕКУ МОЖНА ОФОРМИТИ ЧЕРЕЗ КРИСТАЛБАНК

Один із провідних банків – стратегічних партнерів «Київміськбуду», АТ «КРИСТАЛБАНК», підписав із Фондом розвитку підприємництва договір про співробітництво в рамках Державної програми «Доступна іпотека 7%».

ВІДТЕПЕР 7% ІПОТЕКУ МОЖНА ОФОРМИТИ ЧЕРЕЗ КРИСТАЛБАНКТаким чином, придбати квартиру на умовах іпотечного кредитування під 7% відтепер можна і через “КРИСТАЛБАНК”.

У підписанні взяли участь Голова Правління АТ «КРИСТАЛБАНК» Леонід Гребінський, виконавчий директор Фонду розвитку підприємництва Андрій Гапон та його заступник Валерій Майборода.

За словами директора Департаменту продажу та маркетингу “Київміськбуду” Тетяни Маркової, яка також була присутня на заході, участь ще одного банку у програмі 7% іпотеки дозволить зробити житло більш доступним.

На сьогоднішній день “КРИСТАЛБАНК” є одним із наших стратегічних партнерів. Розширення умов придбання квартир — це беззаперечна перевага. “Київміськбудом” визначено 20 житлових комплексів до участі у програмах кредитування. Зважаючи, що ми фіксуємо стабільний та дещо підвищений попит на нерухомість, участь ще одного з партнерських банків у іпотечній програмі дозволить розширити кількість потенційних покупців. Та зробить житло для українців ще більш доступним!” – зазначила Тетяна Маркова.