АНДРІЙ МАЧКОВСЬКИЙ: ОСОБЛИВИХ КОНКУРЕНТІВ У «КИЇВМІСЬКБУДУ» НЕМАЄ

Портал нерухомості СтройОбзор  підготував черговий матеріал про ринок нерухомості. Цього разу журналісти з’ясовували, хто кому конкурент серед забудовників.

Враховуючи понад 60-літній досвід Холдингової компанії «Київміськбуд», кількість зданих об’єктів і заділ компанії на найближчі роки, особливих конкурентів у компанії немає, говорить в.о. директора Департаменту реалізації нерухомості ПАТ «ХК «Київміськбуд» Андрій Мачковський.

АНДРІЙ МАЧКОВСЬКИЙ: ОСОБЛИВИХ КОНКУРЕНТІВ У «КИЇВМІСЬКБУДУ» НЕМАЄ

 

«На ринку сьогодні працює величезна кількість будівельних компаній, як досить великих, так і невеликих. Звичайно ж, ми озираємося на їх роботу, але особливих конкурентів для «Київміськбуду» – немає. Все-таки, компанія більш 60-ти років на ринку, і одночасний заділ будівельних площ на сьогодні становить півтора мільйони кв.м. На різних етапах будівництва і проектування у компанії близько 70 об’єктів», – говорить він.

Звання «Київміськбуду» як лідера галузі, за словами Андрія Мачковського, неодноразово підтверджено всілякими рейтингами і навіть дипломом Національного реєстру рекордів, який компанія отримала за найбільшу площу збудованих споруд.

«Ми дуже дорожимо репутацією. За весь час діяльності у «Київміськбуду» жодного недобудованого об’єкту. Наші топ-менеджери постійно вивчають новітні розробки, беруть участь в міжнародних виставках, впроваджують найсучасніші інформаційні, енергозберігаючі та будівельні технології, і це дозволяє понад півстоліття залишатися на позиції лідера галузі. Це звання неодноразово підтверджено всілякими рейтингами і дипломом Національного реєстру рекордів, який компанія отримала за найбільшу площу збудованих споруд», – додав він.

       ТОП лідерів ринку нерухомості читайте за посиланнямКиївські забудовники. Хто кому конкурент.