БІЛЬША ЧАСТИНА АКЦІЙНИХ КВАРТИР ВЖЕ РОЗПРОДАНА

Більшість помешкань, які реалізуються у рамках акції «Розпродаж готових квартир», розкуплено.

        За словами Віце-президента «Київміськбуду» Аркадія Бондарева, найбільшим попитом у рамках акції користуються квартири на Позняках, а також просп. Академіка Глушкова.

БІЛЬША ЧАСТИНА АКЦІЙНИХ КВАРТИР ВЖЕ РОЗПРОДАНА

«Телефонувати і цікавитись квартирами розпочали буквально відразу після оголошення розпродажу. Спочатку запитували, на які саме об’єкти діє акція та про метражі. Було кілька випадків, коли людина телефонувала уточнити інформацію про обрану квартиру, а її вже у продажу не було.

Найбільш активно розкупили квартири у мікрорайоні Позняка, 4-А, зараз там залишилось усього кілька трикімнатних. На ЖК по просп. Глушкова був хороший попит, новобудову на Дубініна. Зараз лишилось кілька квартир на просп. Соборності – там, здається, кілька невеликих метражів ще є», – зазначає Аркадій Бондарев.

До закінчення акції лишилось 11 днів. Будинки заселені, до ремонту можна приступати одразу.

БІЛЬША ЧАСТИНА АКЦІЙНИХ КВАРТИР ВЖЕ РОЗПРОДАНА

Нагадаємо, з 30 вересня Холдингова компанія «Київміськбуд» оголосила про розпродаж вибраних вільних квартир у вже введених в експлуатацію будинках. Така акція дає покупцеві змогу придбати житлові збудовані квадратні метри зі знижкою за умови повної оплати вартості.