ВЕЛИКІ ПЛОЩІ ДЛЯ ВЕЛИКИХ МОЖЛИВОСТЕЙ

  «Київміськбуд» оголошує грандіозний розпродаж готових квартир. Поспішайте стати власником житла, у якому вистачить місця для усієї вашої великої родини!

Мрієте жити у центрі? У елітному ЖК «Златоустівський» залишилось ще кілька три- та п’ятикімнатних квартир, площами від 90 до 180 квадратних метрів. Усі квартири мають зручні планування, деякі з них – дворівневі.

ВЕЛИКІ ПЛОЩІ ДЛЯ ВЕЛИКИХ МОЖЛИВОСТЕЙ

На об’єкті за адресою вул. Коперника, 9/11, що розташований на перетині вулиць Миколи Коперника та Дмитрівської, недалеко від вулиць Артема і В’ячеслава Чорновола, на свої нових господарів чекають елітні помешкання, площею близько 100 та 160 квадратних метри.

ВЕЛИКІ ПЛОЩІ ДЛЯ ВЕЛИКИХ МОЖЛИВОСТЕЙ

Багатокімнатні квартири для великих родин! У будинку за адресою вул. Ушинського, 14-А пропонуємо квартири, площею понад 90 квадратних метрів. Це житло для втілення дійсно грандіозних планів! І не менш грандіозних можливостей!

ВЕЛИКІ ПЛОЩІ ДЛЯ ВЕЛИКИХ МОЖЛИВОСТЕЙ

Якщо ж ви просто мрієте покращити свої житлові умови і мати більший простір для своєї родини, саме для вас «Київміськбуд» збудував кілька зручних трикімнатних квартир, площею 92 метри на вул. Хорольській, 1-А. Квартири мають надзвичайно зручні планування та ідеально підійдуть для родинного затишку.

ВЕЛИКІ ПЛОЩІ ДЛЯ ВЕЛИКИХ МОЖЛИВОСТЕЙ

Усіх, хто готовий до переїзду та новосілля, чекають наші менеджери відділу продажів. Станьте власником готового житла від найбільшого забудовника столиці! Запрошуємо до відділу продажів ПАТ «ХК «Київміськбуд». Детальніше за телефоном (044) 280-90-11.