ДЕТАЛЬНИЙ ОГЛЯД ЖК «ОТРАДА» ВІД ПОРТАЛУ DOMIK

       Серію матеріалів порталу Domik.ua про актуальну вартість квартир у новобудовах і умовах інвестування продовжує матеріал про житловий комплекс «Отрада».

       Житловий комплекс «Отрада» зводиться на проспекті Відрадному, 93/2. Це Солом’янський район столиці, житловий масив Відрадний – новобудова розташована в 2,5 км від однойменної залізничної станції. У 30 м знаходиться зупинка громадського транспорту, за допомогою якого можна за 20-25 хвилин дістатися до станцій метро «Шулявська» або «Берестейська».

ДЕТАЛЬНИЙ ОГЛЯД ЖК «ОТРАДА» ВІД ПОРТАЛУ DOMIK

       Забудовник запланував зведення на ділянці землі 3,4 га семи будинків на 8, 16 і 26 поверхів. Технологія будівництва – монолітно-каркасна, стіни будуть викладені з газоблоку і утеплені мінеральною ватою. Проектом передбачено закритий від автомобілів двір, який мешканці зможуть залишати на дворівневому закритому паркінгу на 570 машиномісць.

ДЕТАЛЬНИЙ ОГЛЯД ЖК «ОТРАДА» ВІД ПОРТАЛУ DOMIK ДЕТАЛЬНИЙ ОГЛЯД ЖК «ОТРАДА» ВІД ПОРТАЛУ DOMIK ДЕТАЛЬНИЙ ОГЛЯД ЖК «ОТРАДА» ВІД ПОРТАЛУ DOMIK

       Квартири в житловому комплексі «Отрада» будуть здаватися з чорновою обробкою. На підлозі будівельники зроблять цементно-піщану стяжку за технологією «плаваюча підлога» – це дозволить конструкції протистояти навантаженням, що виникають під час усадки будинку, і не піти тріщинами. В санвузлах буде прокладена гідроізоляція, стіни – без обробки. Укомплектовані всі квартири будуть металевими протиударними дверима, сталевими радіаторами і металопластиковими вікнами з двокамерним склопакетом. Електропроводку проведуть до розподільного щитка, в місцях загального користування встановлять лічильники електроенергії, холодної води і тепла. Опалення в житловому комплексі планують зробити централізованим.

   Квартири в новому житловому комплексі доступні для купівлі за повну вартість зі знижкою 10%, у розстрочку на 3 роки або у кредит до 20 років. 

       Більш детально дізнатися про новий проект «Київміськбуду» можна в матеріалі: Скільки коштує квартира в ЖК «Отрада»