ДВІ МОЛОДІ РОДИНИ ОТРИМАЛИ ЗНИЖКУ НА ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ

Додаткову знижку 4% отримали дві молоді родини, які звернулись у відділи продажу «Київміськбуд» і надали свідоцтва про шлюб, укладений саме 14 лютого.

Марина і Олександр Линенькові в реальність знижки під акцію не вірили.

«Ми напередодні весь вечір вмовляли один одного, що такого бути не може, що десь тут є підводне каміння, і жодній компанії не вигідно надавати додаткові знижки лише за штамп у паспорті. Гроші на власну квартиру збирали кілька років, кожне коливання курсу долара, ледь до інфаркту не доводило. Прийшли у відділ продажу просто, щоб переконатися, що все це не правда, але з таємним сподівання, а раптом. І стали власниками квартири на Позняках,4-А, поки що самі в це не віримо», – схвильовано розказала Марина.

ДВІ МОЛОДІ РОДИНИ ОТРИМАЛИ ЗНИЖКУ НА ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ

 

Загальна знижка для родини склала 24% відсотки. На ті квартири, які ще залишились нереалізованими у цьому ЖК, діяла знижка у 20%, до неї додали знижку «за шлюб». А так як в родині підростає донечка, то тепер  щасливі батьки думають вже не як купити, а як обладнати її кімнату і омріяну власну оселю.

ДВІ МОЛОДІ РОДИНИ ОТРИМАЛИ ЗНИЖКУ НА ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ

 

Олександра і Віталій Собчуки відвідати відділ продажу «Київміськбуду» саме 14 лютого готувались. Але як і Линенькові не дуже вірили в реальні знижки від забудовника лише за дату в свідоцтві про шлюб. Подружжя обрало квартиру на Панельній. Зараз вони мешкають у батьків на Русанівці, кажуть, що звикли до району, і тому підбирали квартиру саме неподалік від метро Лівобережна.

ДВІ МОЛОДІ РОДИНИ ОТРИМАЛИ ЗНИЖКУ НА ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ

 

       Вітаємо нових мешканців наших житлових комплексів і бажаємо щастя і добробуту.

Нагадуємо всім, хто нині обирає квартиру – майже на всі об’єкти, які зводить «Київміськбуд», діють знижки від 5% до 20%. Якщо не вистачає всієї суми, щоб отримати ці знижки, можна скористатися іпотечною програмою, яку Холдингова компанія  запровадила разом з АТ «Кристалбанк», або купити омріяну квартиру у розстрочку (термін погашення останнього платежу – за місяць до введення об’єкту в експлуатацію). Головний принцип нашої роботи – індивідуальний підхід до кожного інвестора і його можливостей. Всі деталі за тел: (044) 280-90-11.