ФРАНЦУЗИ БУДУВАЛИ МАЙЖЕ 2 РОКИ. «КИЇВМІСЬКБУД» ВСТАНОВИВ ЗА 2 МІСЯЦІ

 У «Французькому кварталі» звели 16-метрову копію Ейфелевої вежі.

Французький шарм та вишукана архітектура силами «Київміськбуду»  формується у самому центрі Києва, за адресою вул. Анрі Барбюса, 52/1. «Французький квартал» на 1229 квартир загальною площею у понад 91 тис. квадратних метрів зростає п’ятьма чергами.

Зараз будівельники готують до здачі в експлуатацію першу – там саме закінчують фасад, який, окрім красивого зовнішнього вигляду, буде довговічним та енергозберігаючим.  Під кожною чергою збудують паркінги.

У вбудованих приміщеннях очікується створення різноманітної соціальної інфраструктури, яка забезпечить абсолютний комфорт мешканцям.

Квартири у «Французькому кварталі» задовольнять навіть найвибагливішого покупця: від сповнених французького шарму однокімнатних до двоповерхових апартаментів великих площ – знайдеться все. Головне не зволікати, адже кількість все ж обмежена.

ФРАНЦУЗИ БУДУВАЛИ МАЙЖЕ 2 РОКИ. «КИЇВМІСЬКБУД» ВСТАНОВИВ ЗА 2 МІСЯЦІ

Приємним бонусом купівлі житла у «Французькому кварталі» стане той самий символ Парижу – Ейфелева вежа. Правда, у дещо зменшеному вигляді – висота столичної прикраси складає 16 метрів. Встановлювати копію «Залізної леді» почали у жовтні, і вже сьогодні будівельники можуть похвалитися на совість виконаною роботою. Тож майбутні жителі будинків у французькому стилі вже можуть пересвідчитись у шармі та витонченості ще однієї прикраси Києва.

А для тих, хто все ще мріє жити у квартирі з видом на Ейфелеву вежу, нагадуємо телефон відділу продажів у ЖК «Французький квартал»: (044) 521-68-68 або центрального відділу продажів ПАТ «ХК «Київміськбуд» (044) 280-90-11.