ХІД РОБІТ НА ЖК GREAT У ЛИПНІ. ВІДЕОЗВІТ

На житловому комплексі Great, що зводиться на перетині вулиць Здолбунівська і Дніпровська набережна у Дарницькому районі Києва, продовжуються роботи зі зведення монолітного каркасу та виконується цегляна кладка зовнішніх та внутрішніх стін. Це спільний проект компаній «Київміськбуд», IB Alliance та РІЕЛ.

ХІД РОБІТ НА ЖК GREAT У ЛИПНІ. ВІДЕОЗВІТ

Станом на липень 2020 року у будинку №1 ведуться роботи по встановленню вертикальних конструкцій монолітного каркасу, сходові марші готові повністю і триває встановлення металопластикових вікон. 

Каркас будинку №2 готовий на 98 відсотків, сходові марші виконані повністю, цегляна кладка зовнішніх стін готова на 60 відсотків. Зводяться внутрішні стіни та перегородки, у більшій частині будинку вже змонтовані металопластикові вікна. 

Моноліт і сходові марші будинку №3 готові повністю. Закінчують цегляну кладку зовнішніх стін. Внутрішні стіни і перегородки виконані на 70 відсотків, три чверті будинку вже з вікнами. Монолітний каркас будинку №4 готовий на 45 відсотків. Сходові марші — на 10 відсотків. У будинку №5 повністю влаштовані палі і залита плита-ростверк. У будинку №6 почали зводити монолітний каркас. 

Житловий комплекс Great має зручне розташування і власну розвинену інфраструктуру. Поруч ТРЦ River Mall (3 хвилини на авто), сучасна транспортна розв’язка, неподалік станція метро Осокорки. На території  нового ЖК передбачено все необхідне для комфортного поживання – власний парк з ландшафтним дизайном, торговий цент, дитячий садок, початкова школа та міні-стадіон, велодоріжки, система контролю доступу. Будинки матимуть автономне опалення, дизайнерські вхідні групи, ліфти у підземний паркінг для зручності мешканців. А неймовірну панораму на Дніпро, до якого лише 150 метрів, ніколи не закриють інші новобудови.