ХІД РОБІТ НА ЖК LAKE HOUSE

Продовжуються роботи по зведенню нового житлового комплексу “Lake House” У Оболонському районі столиці по вул. Маршала Малиновського, 2-А. 

ХІД РОБІТ НА ЖК LAKE HOUSE

На сьогодні на 1-й секції виконують монолітні перекриття 11 поверху,  цегляну кладку виконують на рівні 7-го поверху. Облаштовують вентиляцію, витяжні системи 8 поверху, виконують трубну розводку ніш живлення поверхових електричних щитів 9 поверху. 

На 2-й секції виконують вертикальні елементи 13-го поверху, цегляну кладку виконують на рівні 10-го поверху. Облаштовують вентиляцію, витяжні системи 8 поверху. Електрика: виконують трубну розводку ніш живлення поверхових щитів 8 поверху.

ХІД РОБІТ НА ЖК LAKE HOUSE

ЖК “Lake House”це 25-ти поверховий будинок із вбудованими приміщеннями та підземним паркінгом, що будується біля озера Богатирське (Андріївське) на Оболоні. Житлова частина будинку починається з 2-го поверху. Всі квартири мають незалежну планувальну схему. В житловій секції №1 передбачене влаштування трьох ліфтів, в секції №2 – двох ліфтів. 

Проектом передбачається комплексний благоустрій подвір’я житлового будинку: влаштування дитячих ігрових та спортивних майданчиків, майданчика відпочинку дорослих, господарського майданчика, озеленення території. 

ХІД РОБІТ НА ЖК LAKE HOUSE

У продажу 2, 3 і 4+ кімнатні квартири, площею від 73 кв.м до 197 кв.м, серед яких наявні квартири з власними великим терасами. Вартість квадратного метру – від 30 012 грн (з урахуванням знижки). Купити квартиру у цьому комплексі також можна у розстрочку з першим внеском від 50% та у кредит від банків-парнерів.