ХІД РОБІТ У ЖК МІЛОС

У Деснянському районі по провулку Милославському продовжується будівництво нового житлового комплексу “Мілос”. Станом на початок вересня, у будинках №№ 1, 2, 3, 4, 5 розроблено котловани і проведено випробування паль.

У будинку №1 – облаштовано пальове поле, армований і забетонований ростверк, триває монтаж панелей підвалу. Почали монтаж і встановлення баштового крану.

У будинку № 2 виконано пальове поле, забетоновано ростверк.

У будинку № 3 закінчено роботи по розробці пальового поля, йде підготовка до облаштування ростверка.

У будинках №№ 4 і 5 виконано котлован, забурені випробувальні кущі, почали роботи по облаштуванню пальового поля.

ХІД РОБІТ У ЖК МІЛОС

ЖК “Мілос” – найбільш доступний комплекс, що зводить Київміськбуд. Він складається з п’яти 27-поверхових житлових будинків з дитячим садком та паркінгом. Площі квартир – від 38 до 82 м², вартість від 18 266 грн/кв.м (з урахуванням знижки). Для нового житлового комплексу запропоновано найдовший термін розстрочки – до грудня 2024 року (39 місяців), перший внесок від 50%.

Поруч із новобудовою магазини та супермаркети, аптеки та відділення банку, школи і дитячі садки. Для шопінгу ідеально підійдуть ТРЦ “Район”, ТЦ “Милославський”, ТЦ “Корал” та ТЦ “Квадрат”. Добре розвинена спортивна інфраструктура району: спортивні клуби, фітнес-студії та спортивні секції. А у зеленому внутрішньому дворі комплексу будуть обладнані сучасні дитячі та спортивні майданчики і місця для відпочинку.