ХІД РОБІТ НА ЖК MIRAX У СІЧНІ

Продовжується зведення сучасного багатофункціонального комплексу «Mirax» по вул. Глибочицькій, 43 у Шевченківському районі столиці.

ХІД РОБІТ НА ЖК MIRAX У СІЧНІ

На сьогодні у будинку №1, секція А, проходить монтаж вікон та облаштування вентильованого фасаду. У будинку №1, секція Б, проводять роботи по розкопці пальового поля.

У будинку №2, секція А, виконують роботи по облаштуванню вентильованого фасаду. У будинку №2, секція Б, виконують роботи по облаштуванню моноліту 12-го поверху. Цегляну кладку облаштовують на рівні 10-гоповерху. У будинку №2, секція В, виконують пониження ґрунтових  вод.

ХІД РОБІТ НА ЖК MIRAX У СІЧНІ ХІД РОБІТ НА ЖК MIRAX У СІЧНІ ХІД РОБІТ НА ЖК MIRAX У СІЧНІ

У будинку №3, секція А, виконують монолітне перекриття 6-го поверху. Цегляну кладку облаштовують на рівні 2-го поверху. У будинку №3, секція Б, проводять розкопку пальового поля. У будинку №3, секція В, виконують роботи по облаштуванню паль.

ХІД РОБІТ НА ЖК MIRAX У СІЧНІ ХІД РОБІТ НА ЖК MIRAX У СІЧНІ ХІД РОБІТ НА ЖК MIRAX У СІЧНІ

У будинку №4, секція А, виконують монолітне перекриття над 2-м поверхом. У будинку №4, секція Б, виконують армування фундаментної плити. У будинку №4, секція В, виконують монолітні роботи на рівні 13-го поверху.

ХІД РОБІТ НА ЖК MIRAX У СІЧНІ    ХІД РОБІТ НА ЖК MIRAX У СІЧНІ

ЖК «Mirax» – це багатофункціональний комплекс висотністю від 8 до 28 поверхів із житловими та комерційними приміщеннями та просторим п’ятирівневим паркінгом, у якому будуть розміщені портали для зарядки електромобілів.

Вартість квадратного метру від 24 781 грн, квартири доступні у розстрочку та кредит. Довідки за тел.: (044) 299-43-34.