ХІД РОБІТ НА ЖК ОТРАДА

Триває зведення нового житлового комплексу “Отрада” у Солом’янському районі столиці по проспекту Відрадному, 93/2.

ХІД РОБІТ НА ЖК ОТРАДА

Станом на середину травня у будинку №1, 1 секція, монолітні роботи виконують на рівні 16,5 поверху,  цегляну кладку облаштовують на рівні 11-го поверху. 2 секція – монолітні роботи виконують на рівні 16,5 поверху, цегляну кладку облаштовують на рівні 12-го поверху.  3 секція – монолітні роботи виконують на рівні 16,5 поверху, цегляну кладку облаштовують на рівні 12-го поверху. 4 секція, монолітні роботи виконують на рівні 16-го поверху,  цегляну кладку облаштовують на рівні 11-го поверху. 
Встановлюють вікна на 9-х поверхах – секції 1,2,3,4.

У будинку №2, 1 секція, монолітні роботи виконують на рівні 11-го поверху, цегляну кладку облаштовують на 3-му поверху. 2 секція – монолітні роботи виконують на рівні 12-го поверху, цегляну кладку облаштовують на 2-му поверсі.

У будинку №3 монолітні роботи виконують на рівні 24-го поверху, цегляну кладку облаштовують на 17-му поверсі.
У будинку №4 монолітні роботи виконують на рівні 24,5 поверхe, цегляну кладку облаштовують на 17-му поверсі.
У будинку №5 монолітні роботи виконують на рівні 13-го поверху, цегляну кладку облаштовують на 3-му поверсі.
У будинку №6 монолітні роботи на всіх трьох секціях виконують на рівні 4-го поверху. 

ЖК “Отрада”  складається з 7 будинків різної поверховості – від 9-ти до 25-ти поверхів. Внутрішня дворова територія комплексу буде захищена від проїзду машин та обладнана сучасними дитячими ігровими та спортивними майданчиками. Також будуть облаштовані стадіон та зони відпочинку з прокладеними доріжками, щоб мешканці мали змогу відпочивати на власному подвір’ї у затишку та спокою після напруженого дня у гамірному мегаполісі. Вартість квадратного метру від 19 984 грн з урахуванням знижки. Квартири доступні також у розстрочку і кредит.