ХІД РОБІТ НА ЖК ПЕКТОРАЛЬ У ТРАВНІ

“ХК “Київміськбуд” закінчує роботи на житловому комплексі “Пектораль” (колишній об’єкт “Укрбуд”), що зводиться по бульвару Кольцова, 7 А. 

ХІД РОБІТ НА ЖК ПЕКТОРАЛЬ У ТРАВНІ

Виконано благоустрій на 3,4,5 секціях (асфальтове покриття, клумби, тротуарні доріжки). Закінчують оздоблювальні роботи по 3,4,5 секціях – виконано 95%. Закінчують роботи по монтажу електрики й сантехніки на 3,4,5 секціях. Закінчили огорожу житлового комплексу. Виконують роботи по монтажу зовнішнього освітлення. Закінчили роботи по реконструкції останнього колодязя на каналізаційному колекторі (виконання ТУ). 

ХІД РОБІТ НА ЖК ПЕКТОРАЛЬ У ТРАВНІ

ЖК “Пектораль” – сучасний комплекс комфорт-класу, розташований у Святошинському районі Києва, за адресою: бульвар Кольцова, 7А. Комплекс знаходиться практично у самому “серці” Микільської Борщагівки, поряд багато шкіл, дитячих садочків, парків та магазинів, сюди зручно їхати як на автомобілі, так і на громадському транспорті. Комплекс має зручне транспортне сполучення. До центру Києва можна дістатись автомобілем за півгодини, до міжнародного аеропорту “Київ” (Жуляни) за 20 хвилин, до станції метро “Житомирська” за 11 хвилин. Добре розвинена мережа громадського транспорту: швидкісний трамвай, автобуси і маршрутні таксі. 

ХІД РОБІТ НА ЖК ПЕКТОРАЛЬ У ТРАВНІ

Вартість квадратного метру від: 22 050 грн/м², у продажу  1, 2 і 3-кімнатні квартири. Знижка за умови повної оплати 10%. Довідки за тел.: (044) 299-43-34.