ХІД РОБІТ НА ЖК РАЙДУЖНИЙ У ЛИСТОПАДІ

Продовжується зведення нового житлового комплексу “Райдужний” по вул. Кибальчича,2 у Дніпровському районі столиці. 

ХІД РОБІТ НА ЖК РАЙДУЖНИЙ У ЛИСТОПАДІ

Станом на початко листопаду у будинку №1 виконують влаштування стояків опалення – виконано 95%;
влаштування стояків водопостачання – виконано 95%; влаштування стояків пожежогасіння і подачі води – виконано 95%; влаштування лівневки (відведення води з покрівлі) – виконано 95%; влаштування каналізації – виконано 80%. Виконують зовнішнє утеплення фасаду – виконано 40%. Облаштовують покрівлю – виконано 80%.

ХІД РОБІТ НА ЖК РАЙДУЖНИЙ У ЛИСТОПАДІ

У будинку №2 виконують влаштування монолітних конструкцій – 18 поверх; облаштовують плиту перекриття – виконано 70%; виконують влаштування зовнішніх стін і перегородок – 7 поверх, виконано 100%.

ХІД РОБІТ НА ЖК РАЙДУЖНИЙ У ЛИСТОПАДІ

У будинку №3 виконують влаштування монолітних конструкцій – 16 поверх, виконано 100%; виконують влаштування зовнішніх стін і перегородок – 5 поверх, виконано 100%.

ХІД РОБІТ НА ЖК РАЙДУЖНИЙ У ЛИСТОПАДІ

Житловий комплекс “Райдужний” буде складатися з трьох 26 поверхових будинків, що зводяться по монолітно-каркасній технології з використанням сучасних та якісних матеріалів. Квартири у комплексі запроектовані різноманітних планувань, є дворівневі 1-кімнатні. На перших поверхах житлового комплексу розміщуватимуться комерційні приміщення, в яких будуть магазини, аптеки, офіси, кав’ярні та дитячі розвиваючи секції. Також для маленьких мешканців у ЖК запроектовано сучасні дитячі та спортивні м айданчики і власний дитячий садок.