ХІД РОБІТ НА ЖК «РАЙДУЖНИЙ»

       Продовжуються роботи по зведенню нового житлового комплексу «Райдужний» у Дніпровському районі Києва по вул. Кибальчича, 2.

       На сьогодні у житловому будинку №1 облаштовують моноліт підвалу. У житловому будинку №2 продовжують облаштування пальового поля з буроін’єкційних паль (виконано 55 паль). 

ХІД РОБІТ НА ЖК «РАЙДУЖНИЙ» ХІД РОБІТ НА ЖК «РАЙДУЖНИЙ»

ХІД РОБІТ НА ЖК «РАЙДУЖНИЙ»

       Житловий комплекс буде складатися з трьох 26 поверхових будинків, що зводяться по монолітно-каркасній технології з використанням сучасних та якісних матеріалів. Квартири у комплексі запроектовані різноманітних планувань, від студій площею 30 кв.м до 6-кімнатних квартир 137 кв.м. На перших поверхах житлового комплексу розміщуватимуться комерційні приміщення, в яких будуть магазини, аптеки, офіси, кав’ярні та дитячі розвиваючи секції. Також для маленьких мешканців у ЖК запроектовано сучасні дитячі та спортивні майданчики і власний дитячий садок.

ХІД РОБІТ НА ЖК «РАЙДУЖНИЙ»

       Розвинена довколишня інфраструктура забезпечує абсолютно все необхідне для комфортного життя мешканців новобудов – поруч  численні торговельні центри та спортклуби, кінотеатри і ресторани, медичні та навчальні заклади. А от родзинка місця розташування – одне з найбільших і найчистіших київських озер Райдужне, площею 5 гектарів. Тут є облагороджені пляжні зони, прокат човнів і сучасні дитячі майданчики, місця для відпочинку дорослих.