ХІД РОБІТ НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-1 У КВІТНІ

Продовжується зведення нового житлового комплексу “Урлівський-1” у Дарницькому районі Києва.

ХІД РОБІТ НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-1 У КВІТНІ

 

Станом на початок квітня у будинку №1 закінчено монтаж вікон на 18-ти поверхах. Облаштування кладки виконують на покрівлі. Виконують стилобатну частину паркінгу (моноліт).

У будинку №2 встановлено вікна на 23-ти поверхах. Проводять сантехнічні, електричні роботи. Виконують монтаж ліфтового обладнання. Облаштовують вентиляційні системи.

У будинку №3 виконують монтаж вентиляційних систем. Виконують фасадні роботи. Встановлено вікна на 19-ти поверхах. Виконують покрівельні роботи.

У будинку №4 монолітні роботи виконують на рівні 24-го поверху, облаштування кладки на 14-му поверсі.
У буд. №5 монолітні роботи виконують на рівні 21-го поверху, облаштування кладки на 15-му поверсі.
У буд. №6 монолітні роботи виконують на рівні 20-го поверху, облаштування кладки на 15-му поверсі.
У буд. №7 монолітні роботи виконують на рівні 19-го поверху, облаштування кладки на 12-му поверсі.

ХІД РОБІТ НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-1 У КВІТНІ

ЖК Урлівський-1 – зводиться у Дарницькому районі столиці на перетині вулиць на перетині вулиць Урлівська, Прип’ятська та Дніпровська набережна. Це сучасний житловий комплекс, що складається з семи 26-поверхових будинків, об’єднаних спільною прибудинковою територією. У стилобатній частини комплексу запроектований паркінг, з якого на поверх жителів буде піднімати швидкісний ліфт. Саме завдяки стилобату в даному комплексі буде реалізована концепція «двір без машин». На рівні 2-го поверху під відкритим небом будуть облаштовані зелені алеї, сучасні дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку для дорослих і дітей. 

Вартість квадратного метру від 25 588 грн, квартири доступні у розстрочку з першим внеском від 30%, а також у кредит у банків-партнерів. Довідки за тел.: (044) 299-43-34.