ХІД РОБІТ НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-1 У СЕРПНІ

Тривають робот по зведенню нового житлового комплексу «Урлівський-1»по вулиці Причальній, 11 у Дарницькому районі столиці.

ХІД РОБІТ НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-1 У СЕРПНІ

Станом на початок серпня у будинку №1 виконують бетонування вертикальних елементів на рівні 19-го поверху, облаштування кладки виконують на рівні 11 поверху.
У будинку №2 на 26-ти житлових поверхах монолітні роботи виконані повністю. Наразі облаштовують ліфтові приміщення, виконують монолітні роботи на 27 поверху, облаштування кладки виконують на рівні 11 поверху.
У будинку №3 виконують облаштування плити перекриття 24 поверху, облаштування кладки виконано по 20-й поверх.
У будинку №4 виконують бетонування вертикальних елементів на рівні 12-го поверху, облаштування кладки виконано по 11 поверх 
У будинку №5 виконано 10 поверхів моноліту, облаштування кладки – 8 поверх.
У будинку №6 виконано плиту перекриття 9-го поверху, облаштування кладки – на 1,2 поверхах.
У будинку №7 виконано бетонування вертикальних елементів 5-го поверху.

ХІД РОБІТ НА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-1 У СЕРПНІ

ЖК «Урлівський-1» – сучасний житловий комплекс, що складається з семи 26-поверхових будинків, об’єднаних спільною прибудинковою територією. У стилобатній частини комплексу запроектований паркінг, з якого на поверх жителів буде піднімати швидкісний ліфт. Саме завдяки стилобату в даному комплексі буде реалізована концепція «двір без машин». На рівні 2-го поверху під відкритим небом будуть облаштовані зелені алеї, сучасні дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку для дорослих і дітей. У продажу 2, 3 і 4+ кімнатні квартири, знижка до 10%.