ХІД РОБІТ ЗІ ЗВЕДЕННЯ ЖК «ОБЕРІГ-2»

«Київміськбуд» продовжує будівельні роботи на житловому комплексі «Оберіг-2», що зводиться у Дарницькому районі столиці по вул. Бориспільська, 30-А, 40.

ХІД РОБІТ ЗІ ЗВЕДЕННЯ ЖК «ОБЕРІГ-2»У першому будинку, секція №1, ззовні виконують фасадні роботи, всередині  проводять електричні комунікації з 1 по 24 поверх. У секції №2 також виконуються електричні роботи, триває облаштування сантехнічних комунікацій на 12 та вище поверхах. Виконується фасад та монтаж вікон. У 3-й секції тривають роботи по оздобленню місць загального користування.

У першій секції будинку №2 будівельники виконують монолітні роботи на рівні 16 поверху, цегляну кладку облаштовують на рівні 10 поверху. У секції №2 також тривають монолітні роботи та облаштування цегляної кладки – на 17 та 10 поверхах відповідно.

ЖК «Оберіг-2» – це три 23-поверхові будинки. Перший будинок матиме три секції, другий та третій – по дві. Під будинком №1 буде розташовано підземний паркінг на 65 місць для автомобілів мешканців. На перших поверхах передбачені нежитлові приміщення для об’єктів соціального або громадського призначення. У дворовій частині будуть облаштовані дитячі та спортивні майданчики, місця для відпочинку. Крім того, поруч передбачене будівництво церкви. Про продаж нерухомості у ЖК «Оберіг-2»  буде поінформовано додатково.

ХІД РОБІТ ЗІ ЗВЕДЕННЯ ЖК «ОБЕРІГ-2»