СТАН БУДІВНИЦТВА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-1

Продовжується зведення нового житлового комплексу “Урлівський-1” у Дарницькому районі Києва.

СТАН БУДІВНИЦТВА ЖК УРЛІВСЬКИЙ-1У будинках №1-3 повністю готовий моноліт, тривають роботи з облаштування фасаду, встановлення вікон і монтаж ліфтів. Всередині будинків здійснюється розводка електрики і сантехніки.

У будинку №4 закінчують монолітні роботи, виконують облаштування зовнішніх стін цегляною кладкою, встановлюють вікна.

У будинку №5 повністю виконано монолітне перекриття 25 поверху. Тривають роботи з виконання кладки, всередині будинку облаштовують електрику і сантехніку.

Будинки №6 і 7 виконані монолітом на 25 поверхів, триває облаштування цегляної кладки.

ЖК Урлівський-1 – зводиться у Дарницькому районі столиці на перетині вулиць на перетині вулиць Урлівська, Прип’ятська та Дніпровська набережна. Це сучасний житловий комплекс, що складається з семи 26-поверхових будинків, об’єднаних спільною прибудинковою територією. У стилобатній частини комплексу запроектований паркінг, з якого на поверх жителів буде піднімати швидкісний ліфт. Саме завдяки стилобату в даному комплексі буде реалізована концепція «двір без машин». На рівні 2-го поверху під відкритим небом будуть облаштовані зелені алеї, сучасні дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку для дорослих і дітей. 

Вартість квадратного метру від 26 773 грн, квартири доступні у розстрочку з першим внеском від 30%, а також у кредит у банків-партнерів.