ІПОТЕКА 7%. УКРГАЗБАНК АКРЕДИТУВАВ 6 ЖК КИЇВМІСЬКБУДУ ДО УЧАСТІ У ДЕРЖАВНІЙ ПРОГРАМІ

АБ «Укргазбанк» акредитував до участі у державній програмі «Доступна іпотека 7%» шість об’єктів ХК «Київміськбуд». До переліку обрані:

ЖК «Абрикосовий» (2 і 3-кімнатні квартири)
ЖК «Отрада» (2, 3 і 4+ кімнатні квартири)
ЖК «Урлівський-2» (2, 3 і 4+ кімнатні квартири)
ЖК «Медовий-2» (2, 3 і 4+ кімнатні квартири)
ЖК «Мілос» (1, 2 і 3- кімнатні квартири)
БК на Курнатовського (1, 2, 3 і 4+ кімнатні квартири).

  • Відповідно до умов, предметом іпотеки може бути квартира у багатоквартирному будинку, індивідуальний житловий будинок  або майнові права на квартиру  у об’єкті незавершеного будівництва.
  • Нормативна площа предмета іпотеки – 50 кв.м загальної площі предмета іпотеки на одинокого громадянина чи сім’ю з 2-х осіб та 20 кв. м – на кожного наступного члена сім’ї.
  • Загальна площа предмета іпотеки не може перевищувати нормативну площу предмета іпотеки більш як на 40%. Вартість загальної площі предмета іпотеки, що перевищує нормативну площу предмета іпотеки, сплачується Позичальником за рахунок власних коштів.
  • Іпотека надається на термін до 20 років, мінімальний перший внесок від 15% від вартості предмета іпотеки. Процентна ставка для придбання нерухомості 7%.

ІПОТЕКА 7%. УКРГАЗБАНК АКРЕДИТУВАВ 6 ЖК КИЇВМІСЬКБУДУ ДО УЧАСТІ У ДЕРЖАВНІЙ ПРОГРАМІ

Програма “Доступна іпотека 7%”  реалізується Фондом розвитку підприємництва за ініціативи Президента та Уряду України згідно Порядку здешевлення вартості іпотечних кредитів, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 р. №28. З детальними умовами щодо іпотечного кредитування можна ознайомитися на сайті Фонду розвитку підприємництва.