ІВАНУ БУШМІ – 85!

       Весь колектив «Київміськбуду» щиросердно вітає Івана Івановича Бушму з високою ювілейною датою.  

       Іван Іванович – заслужений будівельник України,  Герой Соціалістичної Праці, Почесний громадянин міста Києва, яскрава і неординарна людина. Його біографія схожа на сотні інших людських біографій, але й особлива.

ІВАНУ БУШМІ – 85!

       Народився у селі Корогод Київської області у родині колгоспника. У 1940 році пішов до школи. Одразу після війни трудився у колгоспі, а у 1950 році разом з іншими чоловіками приїхав у Київ працювати на будівництві. Починав різноробочим, потім вивчився на муляра. Далі була армія. Повернувшись до цивільного життя, Іван Іванович знову взяв кельму у руки.

       У 1955 р. вступив на роботу в Головкиївбуд. Саме так тоді називався ПрАТ «ХК «Київміськбуд». З роками змінювались і не один раз  будівельні трести – 5, 3, 1, але будівельна компанія залишалась та сама.

ІВАНУ БУШМІ – 85! 

       Застосовуючи передові методи праці того часу (бригадний підряд та ін.), бригаді Івана Бушми вдалось забезпечити дострокове спорудження об’єктів при високій якості робіт. Його бригада працювала на багатьох об’єктах, які зводив «Київміськбуд». Це і школи, і дитсадки, медичні заклади і багато-багато житлових будинків. Бригадиром комплексної бригади Іван Іванович трудився аж до виходу на пенсію у 1990 році. Він є співавтором патенту №5021 «Опалубні пристрої для замонолічування стиків», кілька разів обирався депутатом як міської, так і районних рад, є Почесним громадянином міста Києва.

ІВАНУ БУШМІ – 85!

       Він і зараз неспокійний і завзятий, попри роки активно цікавиться роботою «Київміськбуду», відвідує Холдинг, зустрічається з колегами. Пишається, що одного разу і на все життя обрав професію будівельника, адже вважає, що це найкраща професія на землі – зводити будинки для людей, дарувати їм затишок і комфорт.

       Щиро бажаємо нашому славному ювіляру ще років і років здоров’я, радості від дітей і онуків, мирного неба і вдячності від людей.

         З повагою, весь трудовий колектив «Київміськбуду».