КАБІНЕТ МІНІСТРІВ ВІДЗНАЧИВ РОБОТУ БУДІВЕЛЬНИЦЬ КИЇВМІСЬКБУДУ

Почесними грамотами Кабінету міністрів України за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток будівельної галузі та високий професіоналізм нагороджено начальника відділу технічного нагляду «Київміськбуду» Наталію Вільховську та провідного інженера виробничого відділу Людмилу Мойсеєву. Грамоти вручив Київський міський голова Віталій Кличко.

Від штукатура-маляра – до начальника відділу технічного нагляду Департаменту технічного забезпечення та комплектації будівництва. 41 рік працює у «Київміськбуді» Наталія Олександрівна Вільховська. У підпорядкуванні цієї відкритої і завжди усміхненої жінки – одні чоловіки, хоча традиційно вважається, що будівництво – не жіноча професія. Втім, Наталія Вільховська щодня доводить, що це далеко не так.

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ ВІДЗНАЧИВ РОБОТУ БУДІВЕЛЬНИЦЬ КИЇВМІСЬКБУДУ

Найцікавіші, найамбітніші проекти «Київміськбуду» здійснювались за її безпосередньої участі. Це і перший в Україні експериментальний 30-поверховий будинок за адресою: вул. Гришка, 9. Далі хмарочос по вулиці Мишуги, 9, який, до речі, визнаний  кращими житловими будинком, побудованим в Україні. Як інженер технагляду, Наталія Олександрівна контролювала будівництво лікарні на проспекті Бажана, яку зводили за  найновішими методами проектування. Під її контролем зводились житлові будинки на Осокорках, Позняках, торгівельні комплекси і дитсадки. Нині Наталія Вільховська курирує будівництво унікального житлового комплексу “Манхетен”, який включає в себе три 40-поверхові житлові будинки на стилобаті, торговельні комплекси, басейн та спортивні зали. Цей проект – її  особлива гордість, адже будівництво такого рівня складності Наталія Вільховська вважає для себе новою вершиною у своїй трудовій діяльності.

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ ВІДЗНАЧИВ РОБОТУ БУДІВЕЛЬНИЦЬ КИЇВМІСЬКБУДУ
Одночасно 65 об’єктів будівництва на контролі у Людмили Мойсеєвої – провідного інженера виробничого відділу «Київміськбуду». У її обов’язки входить аналіз виконання пускової та задільної програм будівництва, контроль за своєчасним постачанням на будівельні майданчики матеріалів та обладнання, терміни завершення робіт згідно договорів підряду.

У Холдингову компанія Людмила прийшла 2007 року головним спеціалістом відділу з інтегрованої системи менеджменту. Сертифікація систем менеджменту за міжнародними стандартами ISO-9001 та OHSAS-18001, внутрішній аудит системи управління якістю та охорони праці, підготовка персоналу до сертифікаційних аудитів – це її безпосередня заслуга.

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ ВІДЗНАЧИВ РОБОТУ БУДІВЕЛЬНИЦЬ КИЇВМІСЬКБУДУ

Під час зведення Національного спортивного комплексу «Олімпійський» Людмила Володимирівна здійснювала координацію 170 будівельних, промислових та інших підприємств, які були задіяні на будівництві цього унікального об’єкту. А це і технічні та організаційні питання проведення нарад, зустрічей та комунікацій між ними, моніторинг виконання графіків будівельно-монтажних робіт, аналіз залучення підрядних організацій та тощо.

Окрім всього вище зазначеного, у трудовому здобутку Людмили Мойсеєвої 70 введених в експлуатацію житлових будинків на понад 18 тисяч квартир, у яких вона здійснювала інспекційний контроль за будівництвом, перевіряла якість виконаних робіт, усунення виявлених дефектів, передачу будинків на обслуговування та передачу квартир інвесторам. Завжди щира, відкрита і готова допомогти у будь-якому питанні.

Весь колектив «Київміськбуду» пишається колегами, щиро вітає з заслуженими високими нагородами та бажає нових звершень і досягнень!