ЯК ПРАЦЮЄ ІНФОРМАЦІЙНО-ДОВІДКОВИЙ ЦЕНТР «КИЇВМІСЬКБУДУ»

Кілька місяців тому у відділ продажу Холдинговій компанії започаткували інформаційно-довідковий центр для інвесторів

Вибір майбутньої квартири справа не легка. Потребує багато часу та уваги. Тому, йдучи на зустріч побажанням інвесторів, у «Київміськбуді» кілька місяців тому створили інформаційно-довідковий центр. Зробивши попередній дзвінок оператору, можна дізнатися всю інформацію про бажаний об’єкт і умови його купівлі. За словами оператора ІД-центру  Катерини Царенок, питання, яке очолює рейтинг тем, що цікавлять інвесторів – наявність і розміри знижок.

ЯК ПРАЦЮЄ ІНФОРМАЦІЙНО-ДОВІДКОВИЙ ЦЕНТР «КИЇВМІСЬКБУДУ»

«Насамперед інвестори цікавляться знижками при 100% оплаті,  уточнюють чи є можливість сплатити перший внесок і далі рівними частинами вносити кошти, поки будується будинок», – розповіла вона.

Наразі «Київміськбуд» проводить будівельно-монтажні роботи на майже півсотні земельних ділянок. Тому одна з головних задач операторів – зорієнтувати інвесторів у виборі,  якщо вони звертаються з таким проханням.  Не рідко телефонують мешканці інших міст та іноземці, яким потрібне сприяння в тому числі тому, що вони мало знайомі зі столицею.

«Наш інформаційно-довідковий центр працює дуже на високому рівні, оператори повинні бути в курсі всіх подій компанії, знати всю інформацію про об’єкти. Наприклад, є інвестори, які точно знають, що саме хочуть купити, також багато людей, яким треба допомогти вибрати ту чи іншу квартиру, підібрати зручний для них район, хорошу інфраструктуру. І саме ту квартиру, в якій буде комфортно жити всій родині», – розповідає Олександр Берчук.

ЯК ПРАЦЮЄ ІНФОРМАЦІЙНО-ДОВІДКОВИЙ ЦЕНТР «КИЇВМІСЬКБУДУ»

Оператори звертають увагу інвесторів і на цінову політику «Київміськбуду», звертають увагу на терміни будівництва, надають інформацію про матеріали і їх якість. Якщо ж інвестор із якихось причин не вдалося зв’язатись з операторами ІД-центру, йому обов’язково перетелефонують, запевняє Олександр Берчук.

«Буває, що одночасно приходить дуже багато дзвінків, тоді наші оператори залишають свої контактні номери телефонів. Також у нас є зворотня функція дзвінка –  на сайті  кожен, хто не зміг додзвонитися, або не зміг із певних причин це зробити – залишає свій номер, через декілька хвилин оператор зв’язується з інвестором і надає йому всію інформацію», – розповів він. 

Оператори ІД-центру запевняють, на одне з питань інвесторів відповідати найлегше, бо на нього вже дала відповідь вся історія «Київміськбуду», яка  протягом десятиліть будувала і продовжує будувати житло. Мова про репутацію компанії і її надійність.

ЯК ПРАЦЮЄ ІНФОРМАЦІЙНО-ДОВІДКОВИЙ ЦЕНТР «КИЇВМІСЬКБУДУ»

«Київміськбуд» 60 років на ринку нерухомості, і ми всі об’єкти добудовували, це легко перевірити, – наголошує Катерина Царенок і додає, що якщо в інвесторів виникають додаткові питання, оператори інформаційно-довідкового центру завжди готові їм допомогти і розповісти про всі об’єкти компанії.