ЯК ВЕДЕТЬСЯ БУДІВНИЦТВО НА ВУЛ. ПАНЕЛЬНА, 2

В Дніпровському районі столиці «Київміськбуд» розпочав зведення нового житлового комплексу з 2-х будинків

Поблизу станції метро «Лівобережна» Холдингова компанія розпочала будівництво нового житлового комплексу. Планується звести дві 25-поверхові «свічки». Це будинки економ-класу, в яких будуть тільки 1 і 2-кімнатні квартири з цікавим плануванням і великими вікнами. Як зазначають у відділі продажу компанії, однокімнатні помешкання матимуть від 42 до 53 кв.м двокімнатні від 60 до 67 кв.м.

ЯК ВЕДЕТЬСЯ БУДІВНИЦТВО НА ВУЛ. ПАНЕЛЬНА, 2

 

Наразі будівельники займаються влаштуванням фундаментної плити під  перший будинок. На ділянці працює більше двох десятків працівників.  Начальник дільниці Євген Палій ділиться деталями зведення будинку. «На сьогодні ми вкладаємося в терміни, і навіть у деяких випадках випереджаємо. У влаштуванні плити фундаменту виходимо на пару тижнів вперед», – зазначає він.

ЯК ВЕДЕТЬСЯ БУДІВНИЦТВО НА ВУЛ. ПАНЕЛЬНА, 2

 

За словами Євгена Палія палі забиті буро-ін’єкційним методом, діаметр паль 620 мм, глибина 18 метрів. «Про що це говорить інвесторам з точки зору надійності? Про те, що це надійний будинок. Паль дуже багато, плита висотою 1 м 20 см. Це велика плита суцільна, яка буде нести загрузку, велику і сильну», – додає він.

Будівельники радо констатують, що на ділянку дуже часто зазирають потенційні інвестори, дивляться, як заливають фундамент, цікавляться, яким буде майбутній будинок.

ЯК ВЕДЕТЬСЯ БУДІВНИЦТВО НА ВУЛ. ПАНЕЛЬНА, 2

 

«Підходять, питають, що ми тут будуємо, як воно іде, дуже багато приходять. Адже ділянка близько від метро, транспортна розв’язка чудова. Вхід із центральної сторони вулиці Панельної. А ще один будинок буде біля диспетчерського пункту, ну і реконструкція самого диспетчерського пункту», – додає Віктор Яценко, головний інженер ТОВ «Горбуд» (ПАТ «ХК «Київміськбуд»).

Серед переваг місцини, де проводяться будівельні роботи, гарно розвинена інфраструктура і близькість до метро. Основний маршрутний і транспортний потік проходить по вул. Луначарського. Неподалік — Центральна поліклініка Дніпровського району, «Український коледж ім. В.А. Сухомлинського», «Міжнародний виставковий центр», Супермаркети «NOVUS» та «Фуршет», ТРЦ «KOMOD».

ЯК ВЕДЕТЬСЯ БУДІВНИЦТВО НА ВУЛ. ПАНЕЛЬНА, 2

 

В той же час тут, як ніде в іншому місці, поєдналися переваги заміського затишку зеленої екологічно чистої зони з урбаністичним міським життям: після напруженого трудового дня кожна людина зможе повноцінно відпочити на облаштованому узбережжі Дніпра, проїхатися велосипедними доріжками або прогулятися променадами вздовж Русанівської протоки. Пляжна зона з її неповторним ландшафтом буде забезпечена комфортними зонами відпочинку.

Поряд із житловим комплексом розташовані дитячий садочок і школа, англо-американський центр вивчення англійської мови, трохи далі — Центр розвитку дитини, театр ляльок, міський дитячий кардіологічний центр, театр «Драми і комедії», спортивні комплекси «Platinum», «Grafit», «Спортленд» тощо.

ЯК ВЕДЕТЬСЯ БУДІВНИЦТВО НА ВУЛ. ПАНЕЛЬНА, 2

 

Квартири вже поступили у продаж, традиційно на початку будівництва забудовник надає інвесторам можливість купити житло зі знижкою. Зекономити можна від 7,5% (за умови внесення 50% від загальної суми) до 15% (за умови повної сплати). Телефон відділу продажу незмінний: (044) 280-90-11. З мобільного просто додайте номер оператора: (068) та (095).