КИЇВМІСЬКБУД ДАРУЄ 14% ЗНИЖКИ НА КВАРТИРИ У ЖК STAR CITY

Холдингова компанія «Київміськбуд» із нагоди Дня всіх закоханих дарує додаткові знижки на обрані квартири у ЖК «Star cіty». Акція триватиме з 11.02.2021 по 19.02.2021 року.

КИЇВМІСЬКБУД ДАРУЄ 14% ЗНИЖКИ НА КВАРТИРИ У ЖК STAR CITY

 

ЖК «Star cіty» будується у Дніпровському районі Києва по вулиці Каунаській, 27. Комплекс складається з восьми 25-поверхових сучасних будинків комфорт-класу (трьох односекційних і п’яти двосекційних будинків). На перших поверхах житлового комплексу будуть розміщені магазини, кав’ярні, ресторани, хімчистка та багато іншого так необхідного для комфортного проживання мешканців.

Дворова територія комплексу буде обладнана сучасними дитячими та спортивними майданчиками і стане одним із улюблених місць відпочинку дітей та дорослих. Розвинена інфраструктура забезпечить мешканців усім необхідним для комфортного проживання.

Обрані до участі у акції квартири мають площу 63,45 кв.м і 81,69 кв.м і ідеально підійдуть для закоханих, які вже замислились над створенням родини. Ваша нова квартира вже будується, чекаємо вас у наших відділах продажу!