КИЇВМІСЬКБУД ВИКОРИСТОВУЄ НОВУ РОЗРОБКУ ERP-СИСТЕМИ IT-ENTERPRISE – SMARTMANAGER

ПАТ «ХК «Київміськбуд» переходить на нову версію ERP-системи IT-Enterprise 2016, яка включає нову розробку – Smart Manager.

«Smart Manager являє собою персональний робочий стіл, де співробітник бачить всі поставлені перед ним робочі завдання, їх терміни виконання і ступінь важливості, і може відстежувати виконання бізнес-процесів, в які він залучений. Це може бути узгодження/затвердження документів, делегування доручень, узгодження оплати, аналіз заборгованості і т.ін», – розповідає про нововведення заступник директора ІТ-Enterprise Антон Авринський.   

КИЇВМІСЬКБУД ВИКОРИСТОВУЄ НОВУ РОЗРОБКУ ERP-СИСТЕМИ IT-ENTERPRISE - SMARTMANAGER

Працюючи в Smart Manager, кожен співробітник має легкий доступ до всіх пов’язаних з завданням документам в корпоративній системі, що дозволяє йому оперативно спланувати поточну роботу.

Це вже не перша IT-система, яку впроваджує «Київміськбуд». З листопада 2012 по квітень 2013 року в Холдинговій компанії з використанням системи IT-Enterprise були оптимізовані і введені в експлуатацію процеси з управління закупівлями та забезпеченням об’єктів будівництва, управління фінансами та бюджетування, управління контрактно-договірною діяльністю, управління ресурсами, управління відносинами з підрядниками і постачальниками, управління персоналом і розрахунку заробітної плати, бухгалтерського та податкового обліку, управління електронним документообігом.

У серпні 2013 року стартувало впровадження наступного проекту IT-Enterprise – із реалізації нерухомості. В рамках цього проекту в «Київміськбуді» повністю реорганізували процеси продажів. Наприклад, договір на придбання нерухомості компанії тепер можна оформити протягом доби, раніше ця процедура могла займати до тижня. Система IT-Enterprise також дозволяє автоматично відстежувати отримання грошових коштів від інвесторів.

КИЇВМІСЬКБУД ВИКОРИСТОВУЄ НОВУ РОЗРОБКУ ERP-СИСТЕМИ IT-ENTERPRISE - SMARTMANAGER

 

       За словами директора Департаменту безпеки та інформаційних технологій ПАТ «ХК «Київміськбуд» Дениса Марка, результати спільних з IT-Enterprise проектів вплинули на роботу всього підприємства: «Ми отримали прискорення обробки документів більш ніж в 2 рази. На 30% скоротився цикл поставок матеріалів для будівництва. З іншого боку, ми спостерігаємо і вагомий економічний ефект – наприклад, витрати на забезпечення будівництва знизилися на 5-7%. Тому керівництвом холдингу було вирішено перейти на нову версію системи», – зазначає Денис Марк.

Корпорація IT-Enterprise (it.ua) – провідний український розробник програмного забезпечення для автоматизації розподілених компаній, великих і середніх промислових підприємств, підприємств фінансового сектора, послуг, холдингових структур. Працює з 1987 року, за цей час компанія успішно виконала понад 300 великих проектів в Україні та СНД, і сьогодні з системою IT-Enterprise працює понад 100 тисяч користувачів.