«КИЇВМІСЬКБУД» РОЗПОЧАВ БУДІВНИЦТВО НОВОГО ОБ’ЄКТУ.

  ПАТ «ХК «Київміськбуд» повідомляє, що на земельній ділянці по вулиці Анрі Барбюса, 52/1 розпочато будівельно-монтажні роботи. Квартал новобудови зручно розташований в самому серці столиці. В зоні пішохідної досяжності знаходяться дві станції метрополітену – «Либідська» та «Палац Україна».
Квартал складається з житлових комплексів висотою від  7-ти до 25-ти поверхів, які утворюють периметральну забудову кварталу. Під житловими комплексами розміщено паркінги. Всередині кварталу затишний дворовий простір з художнім благоустроєм та вишуканим ландшафтом, який призначено для відпочинку майбутніх мешканців комплексу.

         В житловій частині комплексу запроектовано 1229 квартир:

1- кімнатних – 473;
2- кімнатних – 392;
3- кімнатних – 274, в тому числі 4 – дворівневих;
4- кімнатних –   85, в тому числі 4 – дворівневих;
5- кімнатних –     5.

Загальна площа квартир комплексу становить 91 203,3 м². На останніх поверхах житлових секцій запроектовано квартири підвищеного рівня комфорту з терасами.

«КИЇВМІСЬКБУД» РОЗПОЧАВ БУДІВНИЦТВО НОВОГО ОБ’ЄКТУ.

       Офісно-торговельно-розважальна частина комплексу складається з приміщень громадського призначення, які розміщено на перших поверхах житлових комплексів та в прибудованому семиповерховому об’ємі офісів, що входить до складу житлового комплексу, який розташовано на розі вулиць Анрі Барбюса та Академіка Філатова. Загальна площа вбудованих нежитлових приміщень становить 16 652,5 м².

Будівництво комплексу планується вести п’ятьма чергами з можливістю почергового введення об’єкта в експлуатацію.
Каркаси житлових секцій будуть виконані з монолітного залізобетону, зовнішні стіни – цегляні з утепленням, система фасаду, що вентилюється. Наявність у складі комплексу приміщень з офісною та громадською функцією  забезпечує його цілодобове функціонування і високий стандарт життя.

«КИЇВМІСЬКБУД» РОЗПОЧАВ БУДІВНИЦТВО НОВОГО ОБ’ЄКТУ.