«КИЇВМІСЬКБУД» ОГОЛОШУЄ СТАРТ ПРОДАЖУ ЖК «МЕДОВИЙ»

«Київміськбуд» оголошує про старт продажу нерухомості у житловому комплексі «Медовий», що на вул. Петра Радченка, 27-29.

«КИЇВМІСЬКБУД» ОГОЛОШУЄ СТАРТ ПРОДАЖУ ЖК «МЕДОВИЙ»

 

Новітній житловий комплекс складатиметься із двох односекційних та однієї 7-секційної новобудови. Проектні рішення житлових площ дозволять обрати оптимальний варіант для кожного: в наявності однокімнатні площею від 30 кв. м, двокімнатні – від 61 кв.м, трикімнатні – від 74 кв.м. Також є квартири більших площ, наприклад, 5-кімнатні дворівневі оселі.

«КИЇВМІСЬКБУД» ОГОЛОШУЄ СТАРТ ПРОДАЖУ ЖК «МЕДОВИЙ»

 

Планування квартир виконані з урахуванням останніх тенденцій та побажань клієнтів. Правильні форми житлових приміщень, великі кухні та компактні, проте функціональні ванні кімнати, дозволять зробити інтер’єр навіть квартир невеликих площ максимально комфортним для життя.

«КИЇВМІСЬКБУД» ОГОЛОШУЄ СТАРТ ПРОДАЖУ ЖК «МЕДОВИЙ» «КИЇВМІСЬКБУД» ОГОЛОШУЄ СТАРТ ПРОДАЖУ ЖК «МЕДОВИЙ»

 

 

Житловий комплекс розташований у Солом’янському районі столиці, поряд з озером та парковою зоною. Неподалік станції метро «Васильківська» та «Деміївська». Поряд із комплексом – розвинена мережа громадського транспорту, в кілометровій зоні розташовується Севастопольська площа, яка має чудове транспортне сполучення майже з усіма районами Києва. На автомобілі від центру міста до вулиці Петра Радченка, 27-29 можна дістатися за 20 хвилин.

«КИЇВМІСЬКБУД» ОГОЛОШУЄ СТАРТ ПРОДАЖУ ЖК «МЕДОВИЙ»
?????????????????????????????????????????????????????????

 

У безпосередній близькості від комплексу розташовуються дитячі садки № 32, № 41, ліцей №144 ім. Ващенка, гімназія №318 “Мілленіум”, школа №121, Київський електромеханічний коледж, Національна академія внутрішніх справ України (НАВС), Київський національний університет будівництва і архітектури (КНУБА). Поруч є продуктовий магазин, супермаркет «Novus», поліклініка та Інститут кардіології ім. академіка М.Д. Стражеска.

 

Вартість квадратного метра у ЖК «Медовий» стартує від 13 860  грн. За умови стовідсоткової оплати, діє знижка у розмірі 10%. Більш детальну інформацію щодо купівлі нерухомості у ЖК «Медовий», а також можливості купівлі житла на умовах іпотечного кредитування та інших програм, можна дізнатись у відділі продажу: (044) 280 90 11; вул. М.Омеляновича-Павленка (раніше Суворова), 4/6.