«КИЇВМІСЬКБУД» ДОПОМАГАЄ СПЕЦІАЛІСТАМ РОЗІБРАТИСЬ У СИТУАЦІЇ, ЩО ВИНИКЛА НАВКОЛО ГІМНАЗІЇ «КИЇВСЬКА РУСЬ»

ПАТ «ХК «Київміськбуд» максимально сприяє роботі спеціалістів, які з’ясовують причини обмеження навчального процесу у гімназії «Київська Русь», що виникло, за попередніми даними, через забруднення повітря.

У процесі будівництва гімназії ХК «Київміськбуд» виступала замовником. Зазначаємо, що під час будівництва усі вимоги були витримані в рамках Державних будівельних норм.

Наголошуємо, що ПАТ «ХК «Київміськбуд» не є виробником будівельних матеріалів. На момент закупівлі, фірми-постачальники надали усі необхідні сертифікати, що підтверджували відповідну якість продукції для будівництва та оздоблення будівлі школи.

Зазначаємо також, що після отримання  експертних висновків, Холдингова компанія готова сприяти роботам по усуненню недоліків, аби будівлю можна було експлуатувати за призначенням.

Окрім цього, на даний час компанія проводить внутрішнє розслідування щодо з’ясування факту можливого застосування неякісної продукції на своїх будівельних майданчиках. Якщо причина дійсно полягатиме у використанні неякісних будматеріалів, «Київміськбуд» зобов’язується перевірити абсолютно усі збудовані об’єкти, у яких, ймовірно, могла застосовуватись така продукція.