«КИЇВМІСЬКБУД» ПРИВІТАВ СТУДЕНТІВ КНУБА З ДНЕМ ЗНАНЬ

  Заслужений будівельник України Дмитро Гуленко привітав майбутніх будівельників від імені «Київміськбуду» з початком навчального року

Напередодні Дня знань студентів-першокурсників Київського Національного університету будівництва і архітектури привітали лідери будівельної галузі України. Від імені Холдингової компанії «Київміськбуд» Заслужений будівельник України  Дмитро Гуленко побажав майбутнім архітекторам, будівельникам, проектувальникам легкого і цікавого навчання.

«КИЇВМІСЬКБУД» ПРИВІТАВ СТУДЕНТІВ КНУБА З ДНЕМ ЗНАНЬ

 

«Бажаю молоді щодня відкривати нові можливості на шляху до омріяної професії, гарних оцінок, цікавих занять і вірних товаришів. Щира подяка педагогічному колективу  за багаторічну високопрофесійну кадрову підготовку спеціалістів будівельної галузі. Натхнення вам, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання майбутніх будівельників», – зазначив один із найстарших і найдосвідченіших працівників «Київміськбуду». 

«КИЇВМІСЬКБУД» ПРИВІТАВ СТУДЕНТІВ КНУБА З ДНЕМ ЗНАНЬ

 

Також, Дмитро Гуленко зазначив, що саме будівництво є одним із стовпів економіки України, адже відомо, що там, де працює будівельник – працює десяток фахівців суміжної галузі. Він підкреслив, що професія будівельника, професія зодчого – найпрекрасніша на землі, адже покликана створювати, а не руйнувати, дарувати затишок в нових оселях, і саме будівельники залишають по собі прекрасні споруди, які майбутні покоління потім величають пам’ятками архітектури.

У свою чергу, студенти університету порадували своїми талантами, привітавши педагогічний колектив і всіх присутніх піснями і танцями. Так що можна сказати, що студенти-будівельники пішли на заняття, пританцьовуючи.  З днем знань! 

 

«КИЇВМІСЬКБУД» ПРИВІТАВ СТУДЕНТІВ КНУБА З ДНЕМ ЗНАНЬ