КИЇВМІСЬКБУД ПРИВІТАВ ЛІКАРІВ “МЕДБУДУ” З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

       Напередодні дня медичного працівника 18 фахівців багатопрофільної клініки «Медбуд» відзначені високими державними нагородами.

       За вагомий особистий внесок у розвиток сфери охорони здоров’я, надання кваліфікованої медичної допомоги, впровадження нових методів діагностики і лікування, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм Грамотою Верховної Ради України нагороджено директора МНПО «Медбуд» Максима Литвиненка.

КИЇВМІСЬКБУД ПРИВІТАВ ЛІКАРІВ "МЕДБУДУ" З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

       Подяку Прем’єр-міністра України за сумлінну працю й високий професіоналізм оголошено завідувачу хірургічним відділенням Руслану Байдалюку та завідувачці терапевтичним відділенням Юлії Малєєвій.

       За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я, високий професіоналізм та з нагоди Дня медичного працівника Подяку Київського міського голови отримали старша медсестра Ірина Бровко, комірник господарчої частини Оксана Плахотнюу і головна медична сестра клініки Марина Шепітько.

КИЇВМІСЬКБУД ПРИВІТАВ ЛІКАРІВ "МЕДБУДУ" З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

КИЇВМІСЬКБУД ПРИВІТАВ ЛІКАРІВ "МЕДБУДУ" З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

        За значні трудові здобутки та з нагоди професійного свята Подяку Голови правління – президента ПрАТ «ХК «Київміськбуд» оголошено: фельдшеру-лаборанту Тетяні Волошці, медичній сестрі Олені Грушко, завідувачу канцелярією Ірині Дудченко, медичній сестрі хірургічного відділення Людмилі Куденчук, лікарю-урологу Костянтину Лемешку, медичній сестрі неврологічного відділення Людмилі Новак, медичній сестрі відділення анестезіології та інтенсивної терапії стаціонару Софії Риковській, старшій медичній сестрі фізіотерапевтичного відділення поліклініки Ірині Стасенко, лікарю-терапевту стаціонару Віталію Черватюку, заступнику головного бухгалтера Ларисі Чирковій, лікарю-терапевту поліклініки Людмилі Шевченко, старшій медсестрі терапевтичного відділення Марії Яловій.

КИЇВМІСЬКБУД ПРИВІТАВ ЛІКАРІВ "МЕДБУДУ" З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

КИЇВМІСЬКБУД ПРИВІТАВ ЛІКАРІВ "МЕДБУДУ" З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

 

             Від імені Правління і всього трудового колективу Холдингової компанії «Київміськбуд» лікарів привітав Віце-президент Аркадій Бондарев. Він відзначив високу відповідальність медиків, відданість своїй справі і професіоналізм всього колективу.

       «Невелика медико-санітарна частина була відкрита у 1979. Саме з неї почалась історія сьогоднішньої потужної клініки «Медбуд». Тобто, можна сказати, що «Київміськбуд» і «Медбуд» у стосунках вже 40 років. І ці стосунки дружні і  взаємні. Ви турбуєтесь про здоров’я киян і наших будівельників, ми – допомагаємо вам з ремонтами приміщень або необхідним для нормального функціонування лікарні обладнанням.

       Мені приємно сьогодні привітати вас професійним святом, з нагородами, яких гідний кожен з вас, переказати слова подяки від Правління і всього колективу «Київміськбуд». Лікарі не Боги, але божі помічники, говорять в народі. А народ скаже, як зав’яже. Бо якщо вдатись до гумору, що життя – це хвороба, що передається статевим шляхом і має летальний результат, то зустрічає нас у цьому світі медичний працівник, і проводжає в інші світи теж він. Завжди поруч з першого і до останнього дня.

       Вітаю вас, професіоналів, відданих своєму покликанню, з днем медичного працівника. Бажаю вам міцного здоров’я, вдячних пацієнтів і родинного затишку. Щоб і життя, і робота були в радість, – привітав лікарів Аркадій Бондарев.

КИЇВМІСЬКБУД ПРИВІТАВ ЛІКАРІВ "МЕДБУДУ" З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

КИЇВМІСЬКБУД ПРИВІТАВ ЛІКАРІВ "МЕДБУДУ" З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ
Багатофункціональний медичний центр «Медбуд» із відповідним обладнанням та можливостями для сучасної діагностики, лікування і профілактики різних захворювань, створено за підтримки та активної участі Холдингової компанії «Київміськбуд».