«КИЇВМІСЬКБУД» ПРОПОНУЄ ГОТОВІ КВАРТИРИ З 20% ЗНИЖКОЮ

Холдингова компанія «Київміськбуд» пропонує придбати квартири у вже введених в експлуатацію будинках із суттєвою знижкою. У деяких об’єктах придбати омріяне житло можна дешевше аж на 20%!

Отримати відповідну максимальну знижку, сплативши одразу усю вартість квартири, можна у наступних об’єктах: мрк. Позняки, 4-А, будинок №1; ЖК на просп.Соборності (Возз’єдання), 21-В; ЖК на просп. Академіка Глушкова, 92-Б, будинок №1; ЖК на вул. Дубініна, 5/15.

Знижка у 15% надається на квартири у введеній в експлуатацію новобудові на вул. Освіти, 16-А та у будинку №3 ЖК на Обухівській.

Лояльність у розмірі 10% від вартості омріяних квадратних метрів можна отримати, купуючи 3-кімнатну або більшу квартиру у будинку №1 у ЖК на перетині вул. Новомостицької та Замковецької, на житло у «Французькому кварталі», а також у новобудові по вул. Гарматна, 39-Г, ЖК на бул. Чоколівському, 27-Б.

Більш детальну інформацію щодо отримання знижки, а також придбання житла на умовах іпотеки та інших програм, звертайтесь до відділу продажу: (044) 280 90 11.

 

«КИЇВМІСЬКБУД» ПРОПОНУЄ ГОТОВІ КВАРТИРИ З 20% ЗНИЖКОЮ